Krauthaker Rosé Cuvée iz 2017. stigao je na tržište

Krauthaker Rosé Cuvée iz 2017.
stigao je na tržište

Krauthaker Rosé Cuvée 2017

S dolaskom proljeća vinarija Krauthaker na tržište je plasirala vino Krauthaker Rosé Cuvée, berba 2017. godine, čime je najavila proljetnu sezonu i dolazak svježih vina na tržište.

U posljednje vrijeme može se govoriti o trendu rosé vina, koja osvajaju sve veći broj ljubitelja vrhunskih vina.

 „Krauthaker Rosé Cuvée svoju vrlo svijetlu i nježnu ružičastu boju dobio je od sorti pinot crni, merlot, cabernet sauvignon i syrah. Mekog i blagog okusa te osvježavajućeg karaktera, može se piti u svim prilikama“, ističe enologinja Martina Krauthaker Grgić.

Martina Krauthaker Grgić

Martina Krauthaker Grgić

Upoznajte Krauthaker Rosé Cuvée 2017

Svježi Krauthaker Rosé Cuvée 2017 na nosu je diskretno vino, s izraženim mirisom s dosta voćnosti, u pravcu svježeg, domaćeg tamnocrvenog bobičastog i jagodičastog te koštunjičavog voća, s finom cvjetnom nijansom.

Vino kristalno bistre ružičaste boje, izraženih voćnih aroma i živahnog finala jednako je privlačno i muškarcima i ženama. Lepršavost, svježina i lagana struktura vina Krauthaker Rosé Cuvée čine ga odličnim pratiteljem uz lagani ručak ili večeru, kao što su jela s tjesteninom i povrćem te s plodovima mora, a nadopunit će i opuštena druženja na terasama. Krauthaker Rosé Cuvée poslužuje se rashlađen na temperaturi od 7 do 9 stupnjeva.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori