Slatki Kraš paketi ovih blagdana dolaze s personaliziranom čestitkom i stižu ravno na adrese vaših najdražih

Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Mini Tortica

Kraš se i ove godine pobrinuo da u blagdansko ozračje uđemo praćeni zamamnim i neodoljivim okusima koji se savršeno slažu s prohladnim zimskim danima i prvim snježnim pahuljama. A da bi slatki darovi i u ovim novim okolnostima na vrijeme razveselili naše najdraže, tu je suradnja Kraša i Hrvatske pošte zahvaljujući kojoj pokloni brzo stižu u domove diljem Hrvatske.

Najslađi Kraš blagdanski paketi

U ponudi na Žutom kliku nalaze se paketi puni Kraševih poznatih slatkiša pa je tako moguće naručiti Slatki božićni paket, Slatki dječji paket i Slatki obiteljski paket. Tu je i iznimno koristan i maštovit paket za pečenje kolača sa svim potrebnim za izradu najfinijih blagdanskih slastica. Iako slatki pokloni već i sami nose jasnu poruku ravno do srca osobe kojoj ih darujemo, narudžbom Kraševih slastica putem Žutog klika moguće ju je još jasnije izraziti odabirom opcije slanja personalizirane čestitke prepune najljepših želja.

Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Ki-Ki Xmas gumioza
Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Slatki božićni paket
Slatki božićni paket
Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Slatki dječji paket
Slatki dječji paket
Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Slatki obiteljski paket
Slatki obiteljski paket
Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Paket za pripremu kolača
Paket za pripremu kolača

Krašev blagdanski asortiman bogat je prigodnim proizvodima koji su sjajan izbor za punjenje dječjih čizmica ili stavljanje pod okićenu jelku. Među njima su i slatkiši koji su svima već poznati, ali su za prosinac odjenuli svečano blagdansko ruho, kao i sasvim novi proizvodi u ograničenom izdanju.  

Kad bi Božić imao okus, bio bi to okus medenjaka, složit će se mnogi koji će u novom okusu Domaćice pronaći svoju dozu blagdanske sreće. Domaćica s okusom medenjaka oduševljava sjajnom kombinacijom svima poznatog keksa, uz koji su odrastale generacije, i zamamne arome medenjaka.  

Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Domaćica s okusom medenjaka

Zlatna, premium izdanja čokolada Dorina također kriju jedinstvene blagdanske okuse, poput primjerice Dorine Apple Pie koja nas u trenutku vraća u djetinjstvo kad smo s bakama pekli ukusne pite i prstima sakupljali ostatke smjese s dna posude. U zlatno izdanje odjenula se i Dorina s cijelim lješnjacima koju ne treba posebno predstavljati, a pridružuju im se još dva nova okusa – Dorina Naranča koja donosi provjereno dobar spoj osvježavajućeg okusa voćne kraljice zime i ukusne čokolade te Dorina s hrskavim bademima i kiselkasto-slatkim komadićima višanja. Najprodavanije Dorine, mliječna i Noissete, za blagdan dolaze u svjetlucavoj crvenoj hologramskoj foliji kako bi u punom sjaju zablistale u rukama sladokusaca.

Za ljubitelje klasike nepogrešiv su odabir praline s mirisom tradicije – Bajadera, Griotte i Fontana, dostupne u različitim pakiranjima za svaku prigodu. Za sve one koji se nikako ne mogu odlučiti koji im je slatkiš najdraži tu je Slatka bajka puna poznatih slastica i hrskavih štapića, umotana u vrećicu s omiljenim Kraševim likovima. Čak je i Mini Tortica upakirana u hrskav snježni paketić, a voćni okusi pjenasto-gumene Ki-Ki Xmas gumioze poprimili su zabavne oblike bora, zvijezde repatice, čizmice, soba, Djeda Božićnjaka i medenjaka. 

Veselje zbog posebnih blagdanskih iznenađenja iz Kraševe riznice sreće svi kupci mogu izraziti i na društvenim mrežama koristeći jedinstvene Kraševe stickere/gifove sa zabavnim blagdanskim porukama. 

Kraš blagdanski paketi Božić 2020. Domaćica s okusom medenjaka

Foto: PR

0