Konoba Pelegrini početkom lipnja ponovno otvara svoja vrata

Konoba Pelegrini početkom lipnja
ponovno otvara svoja vrata

Najnagrađivaniji hrvatski restoran i nositelj Michelinove zvjezdice, smješten u srcu Šibenika nadomak katedrale sv. Jakova, Konoba Pelegrini od 03. lipnja ponovno prima goste. Od početka lipnja Rudolfa Štefana, vlasnika i chefa Pelegrinija, već 13. godinu za redom ponovno možete pronaći u konobi, gdje za istim pasom kreira i finišira svako pojedino jelo prije nego izađe pred goste.

Pelegrini je kroz godine postao brand prepoznatljiv po brojnim suradnjama s hrvatskim proizvođačima na čijim proizvodima grade svoju kulinarsku viziju, dok je Štefanova strast i volja rezultirala trijumfima konobe, ali i pokretanjem najzančajnijih gastronomskih projekata u Hrvatskoj kao što su Chefs’ Stage, internacionalni kongres gastronomije i ugostiteljstva, te zaklada Budi Foodie, koja školuje mlade talente u ugostiteljstvu na najprestižnijim svjetskim gastronomskim akademijama.

Sretan sam što s vama mogu podijeliti dobru vijest o ponovnom otvaranju konobe Pelegrini. Vrijeme karantene iskoristili smo za kreiranje novih jela i koncepata, prilagođavajući se novonastalim okolnostima. Pelegrini ostaje ono što je i oduvijek bio – mediteranski fine dinning restoran čija se filozofija bazira na bogatom gastronomskom nasljeđu ovoga kraja i najsvježijim lokalnim sezonskim namirnicama malih proizvođača. S ponosom mogu reći da je Pelegrini danas puno više od samog restorana. Uskoro pripremamo još noviteta, a do tad vas sve s veseljem pozivam u Šibenik, izjavio je chef Rudi Štefan.

Konoba Pelegrini ima novo radno vrijeme. Od 03. lipnja do 01. rujna 2020. otvoreni su isključivo za servis večere s početkom od 18:00 h. Rezervacije primaju putem svojeg weba.

Učitati još
Zatvori