Najbolja afterwork pića za ponedjeljak

Najbolja afterwork pića za ponedjeljak

Radni ponedjeljak, pogotovo nakon godišnjeg odmora posebno je stresno vrijeme. Nakon sati i sati provedenih u radnom okruženju najbolji način za vraćanje životne energije i radosti je onaj #happyhour koji s prijateljima provodite na piću te u zabavnom razgovoru. Riječ je o malenom ritualu modernog čovjeka uz kojega je puno ljepše provesti dan. Osvježavajući i zanimljivi okusi pića koja opuštaju idealan su način za posvetiti vrijeme sebi i osobama koje volite, koje vas razumiju i nasmijavaju.

Kada je i nakon radnog vremena sunce dovoljno visoko, a živa u termometru također, onda je pravi način za osvježenje čaša hladnog i finog pića.

Budući da se ukusima ne raspravlja predlažemo nekoliko popularnih kombinacija posebno omiljenih za #afterwork druženja. Odaberite najbolji okus za sebe koji vam odgovara, a u isto vrijeme govori o vašem stilu, karakteru i načinu života. Pozovite prijatelje i završite s ponedjeljkom u dobrom raspoloženju i porazgovarajte ima li istine u tome što piće govori u vaše ime.

Gin Tonic

Ako birate ovo piće, ono će o  vama govoriti da ste sofisticirani, ne volite riskirati te da vas se najčešće može vidjeti u profinjenim odjevnim kombinacijama čistih linija i nenapadnih boja. Volite mir, uravnoteženi ste i ambiciozni.

Votka sa sokom od brusnice

Ukoliko je pak votka sa sokom od brusnice vaš izbor ona će umjesto vas poručiti da ste slatki i dražesni, nasmijani i vedri, ali odlučni i nepokolebljivi kada je u pitanju ostvarivanje ciljeva.

Mojito

Mojito će umjesto vas poručiti kako ste odgovorni i smireni. Ne volite prebacivati odgovornost i uvijek preuzimate inicijativu. Zreli ste i opušteni, volite život, strastveni ste i atraktivni.

Manhattan

Ako za vas happy hour znači čaša koktela Manhattan u ruci, to bi moglo značiti da ste odvažni i prvi u svemu. Ne volite biti sljedbenik već vi ucrtavate rute. Samouvjereni ste, inspirativni i pravi lider. Vaš stil nije pomodan već pomno izgrađen i dobro usklađen s vašom figurom, bojom očiju i kose jer na vama sve mora biti savršeno.

 

Vino

Jeste li ljubitelj crnog ili bijelog vina? Ako vam je draže crno, to bi moglo značiti da ste poprilično fokusirani na materijalne vrijednosti i poslovne ambicije, strastveni ste i poprilično tajanstveni. A ukoliko vam je draža čaša bijelog vina, vi ste vedra osoba koja je izuzetno zadovoljna svojim životom i glavni ste pokretač smijeha u društvu. Rose će birati nježne osobe koje su sklone maštanju i estete.

A post shared by Jade (@jade_pearce21) on

Pivo

Pivoljupci su uglavnom najzabavnije osobe u društvu. Neopterećeni su normama, kreativni su i opušteni, spontani i zaigrani. Stil im je eklektičan i prpošan, a oni su neiscrpan izvor ideja.

U kojoj ste ulozi i kakvom raspoloženju danas i koje vam piće najbolje odgovora ponedjeljkom? Započnite simpatičnu raspravu u društvu i ocijenite kome koja uloga najbolje stoji. Možete i naručiti piće u skladu s tim. U svakom slučaju mnogo je zabavnije nasmijavati se argumetiranjem o pićima i porukama koje šalju nego ogovarati kolege s posla, a pogotovo šefove.

Foto: Instagram, Pexels, Foodiesfeed

Učitati još
Zatvori