U centru Zagreba otvoren slatki go to kiosk sa ‘slajom’
U centru Zagreba otvoren slatki go to kiosk sa ‘slajom’

U centru Zagreba otvoren slatki go to
kiosk sa ‘slajom’

Osvježenje ovih dana tražimo na sve moguće načine, a kofer. u centru Zagreba nudi sjajna rješenja! Hrvatski brend, dobro poznat ljubiteljima originalnih poklona, gina, pjenušca, čaja, začina, mirisnih svijeća i keramičkih šalica, često proširuje svoju ponudu, što je učinio i ovog ljeta. U sklopu šarmantne trgovine u Mesničkoj 6, otvorili su go to kiosk.

kofer.slaja

U ponudi je sada prirodni ledeni čaj, limunada, svježe cijeđeni sok od naranče, nasjeckana svježa lubenica i ananas u čašici te kofer.slaja za koji ne sumnjamo da će postati pravi hit. kofer.slaju možete naručiti u kornetu s posipom od limete ili čokolade za 1,70 eura te u čašici. Sladoledi dolaze u kombinacijama okusa višnja i čokoladni brownie te karamel crumble i pistacija, a mnogi su ih već imali prilike isprobati na Lemon Marketu u lipnju.

Vrući ljetni dani na gradskim ulicama od sada će biti lakši zahvaljujući proizvodima koje kofer. nudi na go to kiosku, a posjetiti ga možete od ponedjeljka do subote, od 10 do 20 sati. Naravno, ne zaboravite zaviriti i u njihovu trgovinu čije police krase originalni pokloni i razni proizvodi nastali u suradnji s mladim talentiranim umjetnicima i dizajnerima kao što su platnene torbice, ukrasne vrećice za boce, čestitke itd.

Učitati još
Zatvori