Jedan KIOSK u Dubrovniku nudi hranu iz raznih krajeva svijeta
Jedan KIOSK u Dubrovniku nudi hranu iz raznih krajeva svijeta

Jedan KIOSK u Dubrovniku nudi hranu iz
raznih krajeva svijeta

Dubrovačka gastronomska ponuda od prošle je godine bogatija za jedan vrlo zanimljiv kiosk s hranom. Smješten u parku na području Gruža, na adresi Ulica dr. Ante Starčevića 95, nosi jednostavan naziv KIOSK i donosi uličnu hranu lokalnog podrijetla inspiriranu globalnim utjecajem. 

Riječ je o sestrinskom lokalu poznatog dubrovačkog restorana Azur, koji godinama uspješno spaja mediteransku i azijsku kuhinju. U ovom slučaju, ideja vlasnika bila je kupcima ponuditi visokokvalitetnu hranu po razumnim cijenama.

Na meniju ćete tako naći četiri verzije popularnog havajskog jela pokea ( veganska opcija, te opcije s tunom, lososom i terijaki piletinom), ramen, pulled pork tostada i sushi tower. Kao što možete vidjeti iz priloženog, pravi je to mali gastronomski put oko svijeta.

Osim slanih jela, u ponudi se mogu  pronaći naći i slatki deserti. Vizualni identitet KIOSKA odiše retro estetikom, no njegova ponuda ipak je usmjerena aktualnim trendovima u ugostiteljstvu.

Priča globalnog street fooda ovoga je ljeta upotpunjenja i večernjim glazbenim nastupima, koji pridonose kreiranju opuštene atmosfere. Ovaj dubrovački KIOSK otvoren je od ponedjeljka do subote od 11 do 22 sata, dok su njegova vrata u nedjelju zatvorena.

A ako se nađete u Gradu (ili planirate odlazak u njega), na linku vam otkrivamo još neke zanimljive gastro lokacije koje možete posjetiti.

KIOSK

Ulica dr. Ante Starčevića 95, Dubrovnik

PON-SUB: 10 -22h

Foto: Instagram (@kioskdubrovnik)

Učitati još
Zatvori