U svom omiljenom sladoledu odsad uživamo i za doručak

Ljeto nam je konačno stiglo! Nakon teške i duge zime, s dolaskom ljeta u nama se probudila sreća, veselje i pozitiva, a jedina nam je želja da što duže potraje. Jedna od prvih asocijacija koja nam padne na pamet kad se spomene ljeto je osjećaj bezbrižnosti i slobode – upravo onaj osjećaj koji nam je toliko dugo falio i trebao. Zato uživamo u vremenu provedenom s prijateljima na otvorenom, veselimo se godišnjem odmoru i odlasku na more i svim ostalim ljetnim radostima.

Još jedna stvar bez koje nam je ljeto nezamislivo je mnogima najdraža ljetna poslastica – sladoled. Za vrijeme ovih vrućih ljetnih dana, neovisno o tome jesmo li još u gradu ili na moru, osvježenje obožavamo pronalaziti u sladoledu svih mogućih okusa i oblika. Upravo je sladoled svojevrsni simbol ljeta i tog neopisivog osjećaja bezbrižnosti i slobode. Zato smo ovog ljeta odlučili stvoriti okruženje u kojemu nas ništa ne sputava, kršimo ustaljena pravila i stvaramo ona vlastita.

BreaKING rules – ovog ljeta stvaramo vlastita pravila uz omiljene King sladolede

U stvaranju tog bezbrižnog okruženja ovog ljeta pomažu nam omiljeni King sladoledi. Kao pravi pionir, King je prvi prekršio pravilo da na tronu moraš biti sam te je svoju kraljevsku obitelj proširio i drugim članovima. U Ledo škrinjama King sladoled tako možemo pronaći u čak 5 različitih formata stvorenih za svaku priliku: štapići, korneti, čašice, čaše i multipakiranja, koji su uz to dobili i novo ruho.

Svoje omiljene King čaše i multipakiranja dijelimo s dragim nam osobama, a kada odlučimo uzeti vrijeme za sebe, tu su najslasniji King korneti, čašice i prepoznatljivi štapići. Najveće iznenađenje sezone svakako je King Ruby, sladoled koji krši pravilo da čokolada uvijek mora biti tamna ili bijela. Naime, King Ruby je napravljen od četvrte vrste čokolade na svijetu, a uz kraljevski okus, ističe se svojom prirodnom, ružičastom bojom.

Uz omiljene okuse King sladoleda svoju svakodnevicu činimo slobodnijom, zanimljivijom, bezbrižnijom te prkosimo ustaljenim društvenim normama. Jer neka su pravila tu da ih kršimo, a ovog smo ljeta odlučili ‘igrati’ po svom.

Tko kaže da se sladoled ne jede za doručak?

Kako bi ovog ljeta uživali punim plućima, u Journal redakciji odlučili smo jedan dan započeti sasvim bezbrižno pa smo se počastile kraljevskim doručkom. Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu pa zašto ga ne bismo započeli baš onako kako želimo, bez ikakvih pravila koja nas ograničavaju?

Za najljepši setting stola obratile smo se curama iz Studija Eventastic koje su našu viziju kraljevskog doručka prenijele u stvarnost, a na meniju su se našli King sladoledi, jer tko kaže da se sladoled ne smije jesti za doručak?

Na adresu naše redakcije stigla je King ‘kutija za nakit’, a iza svake ladice krio se jedan King na štapiću. Osim najnovijeg King Ruby sladoleda koji nas je oduševio kombinacijom okusa prženog badema s punjenjem i hrskavim preljevom od Ruby čokolade, za doručak smo poslužile i ostale okuse King štapića koji dolaze u potpuno novom, još ljepšem i raskošnijem pakiranju.

Četiri King sladoleda na štapiću – Double, Obsession, Kokos i Classic s 30% manje šećera – ove sezone dolaze u novom, izduženijem i elegantnijem obliku. Uz to, King Kokos dobio je novo ime pa ga sada možete pronaći pod nazivom King Breeze, a King Panna Cotta Malina postao je King Excite.

Uživale smo u svim okusima omiljenih King sladoleda i onom osjećaju bezbrižnosti i slobode s početka priče. I zato ne dajte da vas razna pisana i nepisana pravila sputavaju da živite onako kako želite. Stvarajte ona vlastita i budite drugačiji od drugih.

Foto: Tatjana Bukvić

Styling stola: Studio Eventastic

0