Slatka vijest dana: Stigao je King Ruby, a mi smo već isprobale ovu pink senzaciju!

Slatka vijest dana: Stigao je King Ruby, a mi smo već isprobale ovu pink senzaciju!

Jučer nam se probudila snažna želja za sladoledom, ujedno i prvim ove proljetne sezone, pa smo prošetale do prve ledene škrinje koja nam se našla na putu i ondje otkrile vrlo vjerojatno najveću sladolednu senzaciju ove godine! Za nju je ponovno zaslužan Ledo i njegov brend King, koji je u škrinje ovih dana pustio svoj najnoviji sladoled od kojeg rastu zazubice.

Stigao je King Ruby!

Riječ je o sladoledu King Ruby, koji već na samom pakiranju zapravo otkriva većinu toga: riječ je o pink sladoledu od ružičaste Ruby čokolade, a on se pridružuje postojećem obilju naših omiljenih King okusa.

Kakav je King Ruby sladoled?

Nismo mogle izdržati, pa smo King Ruby morale odmah isprobati. Ovaj sladoled na štapiću izrađen je od posebne čokolade, prirodno ružičaste boje. Ovim sladoledom Ledo u svoju ponudu nakon mliječne, tamne i bijele, uvodi i četvrtu vrstu čokolade – ruby koja stječe sve veći broj poklonika u svijetu i kod nas zbog svoje atraktivne boje.

Ovaj krem sladoled od badema obogaćen je punjenjem od mliječne čokolade i preliven mliječnom čokoladom, a okus je idealan omjer slatkog i blago kiselkastog.

Pronaći ga možete u Ledo škrinjama po cijeni od 13 kuna!

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori