Zagrebačke slastičarnice u kojima možete uzeti kolače i kavu za van

Zagrebačke slastičarnice u kojima možete
uzeti kolače i kavu za van

S novim lockdownom koji je uveden krajem studenog prošle godine, a ovih dana produžen do kraja siječnja, već pomalo kao da smo zaboravili da smo nekada redovito išli u kafiće na kavu.

Situaciji u kojoj se nalazi cijeli svijet prilagodili su se i građani, ali i brojni ugostiteljski objekti koji su se brzo snašli. Mnogi od njih uveli su dostavu i/ili osposobili uslugu za van pa dok čekamo ukidanje mjera i njihovo ponovno otvaranje, trenutno kavu pijemo u šetnji gradom.

Mnoge zagrebačke slastičarnice također su se prebacile na dostavu svojih kolača i slastica, a neke od njih imaju i take away opciju. Tako dok obavljate stvari po gradu ili ste jednostavno odlučili otići u šetnju, možete svratiti do njihovih poslovnica i uzeti kolač za van. Uz to, neke nude i tople napitke poput kave i čaja pa tako u hodu možete uživati u svom omiljenom ritualu.

Slastičarnice Orijent

Orijent je nakon božićnih blagdana ponovno počeo s radom. Osim što njihove slastice možete naručiti na Woltu pa u njima uživati kod kuće, možete ih preuzeti i u njihovim slastičarnicama – u Maksimirskoj 34 i Petrinjskoj 2.

Torte i to

Torte i to ovih su dana otvorili vrata svojih poslovnica u Grahorovoj 5 i Vrbanićevoj 22 pa možete svratiti po kolače i kavu za van. Grahorova je otvorena svaki dan od 7 do 22 sata, a slastičarnica u Vrbanićevoj radi radnim danima od 8 do 23 sata.

Oranž

Bistro & Caffe Bar Oranž u Ilici od početka lockdowna krajem studenog nudi sve vrste kava i čajeva te svježe cijeđene sokove za ponijeti. U poslovnici možete preuzeti i torte i kolače te razne snackove. Posljednje što su stavili u ponudu je tiramisu u čaši.

Jolie Petite Patisserie

Omiljena slastičarnica na zagrebačkoj Knežiji ima opciju take outa svaki dan od 10 do 20 sati. Osim klasika poput Nine Mie i Tonke, u Jolie Petite Patisserie možete preuzeti, primjerice, Paris-Brest, veganski kolač Buruberi ili Pinku, a najnovije pojačanje je Kremšnita koja izgleda fantastično.

Torterie Macaron

Osim što kolače i slastice iz Torterie Macaron možete naručiti dostavom, ukoliko se nađete u blizini njihovih poslovnica, možete ih preuzeti na lokaciji. Više informacija pronađite na njihovim društvenim mrežama.

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori