Neka kava koju pijete kod kuće bude najbolja uz novi Philips aparat za kavu

Neka kava koju pijete kod kuće bude najbolja
uz novi Philips aparat za kavu

Ispijanje kave odavno je prestala biti rutina, sada je dio našeg modernog lifestylea i urbanog identiteta. Važno nam je kakvu kavu pijemo, kako je kava pripremljena, gdje ju i s kime ispijamo, uživamo u okusu i eksperimentiranju, naše rituale dovodimo do uzvišenja. Okusi i mirisi često su najsnažniji aktivatori naših emocija. Od uspomena, društvenih i osamljenih momenata, miris i okus kave mnogima se zacementirao kao nepromjenjiva podloga svakodnevnom životu.

Ipak, najvažnija nam je ona prva jutarnja kava koju pijemo u vlastita četiri zida ili ona popodnevna blaža s puno mlijeka. Za razliku od turske ili instant kave, uz najnoviji Philips 5400 aparat za kavu uživajte u punoći okusa pravog zrna i mirisu kave baš onakve kakvu volite.

Nepromijenjen okus kave sa svakom šalicom

Philips 5400 aparat za kavu koristi 100% keramičke noževe mlinca koji se mogu prilagoditi u 12 postavaka za različite razine mljevenosti zrna te ne mijenjaju okus kave za razliku od drugih aparata koji koriste metalni mlinac. Grijanjem tog metala, kava se prži i to joj mijenja okus s vremenom. Kod Philips 5400 aparata okus kave isti je na prvoj, kao i na dvadesettisućitoj šalici.

LatteGo – inovativni sustav za mliječnu pjenu

Philips 5400 aparat za kavu postaje vaš kućni barista uz LatteGO – inovativni sustav za mliječnu kremastu pjenu. Sastoji se od samo dva dijela i nema cijevi. To ga čini jednostavnim za korištenje i može se oprati pod vodom za samo 15 sekundi. Sustav za mlijeko LatteGO osigurava najveću praktičnost. Pritiskom na tipku uživajte u baršunastim, kremastim specijalitetima od kave kao što su latte macchiatto i cappuccino.

Atraktivan dizajn i lako održavanje

Dizajnom se savršeno uklapa u svaku modernu kuhinju, a svojim personaliziranim opcijama, intuitivnim zaslonom i jednostavnim rukovanjem možete birati preferirani intenzitet i duljinu kave kako bi vaša šalica kave uvijek bila savršena. Dizajn ovog najnovijeg Philips 5400 aparata za kavu potpuno je po mjeri modernog čovjeka i poput perilice suđa postaje standard u svakoj modernoj kuhinji. Zahvaljujući odvojivoj jedinici za kuhanje i integriranoj tehnologiji AquaClean lako ga je održavati i čistiti.

Uživajte u prednostima potpuno automatskog Philips 5400 aparata za kavu, šalicu za šalicom, bez otpada, osim onog prirodnog, što ga čini ekološki održivim. Koristite zrna iz cijelog svijeta, eksperimentirajte s okusima, mirisima, načinima pripreme, cijeli svijet moderne gastronomije i uživanja u životu sada se nalazi pred vama, u vašoj kuhinji.

Foto: Philips

Preporuka

Zatvori