Mjesto u Zagrebu gdje možete pojesti baš dobar burger

Mjesto u Zagrebu gdje možete
pojesti baš dobar burger

Kascheta 4

Prije godinu dana zapela nam je za oko pizzeria Kascheta by My Way u Trpimirovoj 4 u Zagrebu. Namijenjena gostima da skoknu na doručak ili brzi zalogaj, Kascheta je ugodno, toplo mjesto gdje možete u opuštajućoj atmosferi pojesti brzo obrok ili čak obiteljski vikend ručak. Naziv pizzerije je samoobjašnjavajući, a to je odmah uočljivo čim uđete u prostor. Namještaj i prostor uređeni su od kašeta, što restoranu daje jedan topli naglasak u prostoru.

Burger u Kascheta by My Way

Osim po sendvičima, tostu i pizzama Kascheta je poznata po još jednom jelu koji jednakim dijelom kao i pizza zauzima važnost na jelovniku, a to je – burger. Pecivo je domaće i napravljeno od tijesta za pizzu što mu daje tu posebnu hrskavu koricu i savršenu žilavost u unutrašnjosti. Meso koje koriste za burgere jest odležana junetina, ne škrtare na siru cheddaru, krumpirići i salata uz burger samo nadopunjuje taj divan osjećaj.

Kascheta 2

Iako je prvenstveno Kascheta By My Way pizzeria s ponudom burgera može ozbiljno parirati restoranima koji se upravo po ponudi burgera ističu na sceni. Za sve informacije o radnom vremenu, lokaciji te ponudi najbolje bi bilo da ih posjetite u Trpimirovoj 4, a pratiti ih možete putem Facebook stranice.

Kascheta 3

Kascheta 1

Foto: Kascheta by My Way

Učitati još
Zatvori