Nakon hit trgovine na Trešnjevci, ‘Kao nekad’ je otvorio webshop i prodavaonicu na Jarunu

Nakon hit trgovine na Trešnjevci, ‘Kao nekad’ je otvorio webshop i prodavaonicu na Jarunu

Kao nekad tim s radošću vam donosi nove vijesti! Samo dva mjeseca nakon otvaranja prve lokacije, Kao nekad je proširio svoje poslovanje pa su sada namirnice domaćih proizvođača i OPG-ova dostupne i putem Kao nekad webshopa, ali i u novoj Kao nekad trgovini na Jarunu.

Dostava domaćih namirnica na kućnu adresu

U trgovini na zagrebačkoj Trešnjevci većina je kupaca iz okolnih kvartova, no interes za njihovim proizvodima se pokazao puno širim. Nakon brojnih upita kupaca na Facebooku (@kaonekad.zg) i Instagramu (@kaonekad_) o mogućnosti dostave proizvoda, tim trgovine Kao nekad otvorio je web trgovinu s asortimanom najboljih domaćih namirnica. Od četvrtka 29.04. cijeli Kao nekad asortiman može se naručiti i online putem te stiže na kućni prag u terminu koji sami odaberete.

“Htjeli smo zadržati kontrolu nad brzinom i pouzdanosti dostave, stoga se ona odvija putem naše vlastite dostavne službe, koja je trenutno dostupna samo za područje Zagreba”, kažu.

Otvorenje nove prodavaonice na Jarunu

Ogroman interes domaćih proizvođača i OPG-ova za suradnju i svakodnevno uvođenje novih proizvoda u njihov asortiman, dali su im dodatan vjetar u leđa da otvore i svoju drugu poslovnicu Kao nekad na Jarunu, na adresi Pakoštanska 19.

Nova lokacija prostire se na sto metara kvadratnih, u predivnom moderno-rustikalnom interijeru. Drveni namještaj, puno zelenila i detalja poput pletenih košara, alata i starog namještaja, stvara domaći ugođaj i ugodan ambijent za kupnju u jednoj od najljepših trgovina hranom u Zagrebu.

Ponuda u Kao nekad

Kao nekad okuplja širok raspon namirnica domaćeg porijekla i tako pruža podršku hrvatskim proizvođačima. Primaran fokus je na proizvodima malih domaćih proizvođača i OPG-ova, a dio ponude čine i dobro poznati domaći brendovi.

“U prva dva mjeseca poslovanja uspjeli smo realizirati više od 200 suradnji s malim proizvođačima iz cijele Hrvatske, čiji su proizvodi sada dostupni Zagrepčanima na našim policama i webshopu. Kontinuirano radimo na širenju asortimana, tako da gotovo svakodnevno ostvarujemo nove suradnje i uvodimo novitete. Iz ponude izdvajamo nagrađivana Ipša maslinova ulja, vrhunske Taman čokolade, vina iz vinarija Bolfan i Šoškić, zdrave grickalice Nutri Kulti, istarske sireve Vesna Loborika, kao i mljekare Latus i Marina te bogatu ponudu sireva i suhomesnatih proizvoda od mnogih hrvatskih proizvođača.

Nadamo se da ćete prepoznati vrijednost ovog projekta te vas pozivamo vas da nam se pridružite u potpori malih hrvatskih proizvođača kroz širenje ove priče”, poručio je Kao nekad tim.

Foto: Kao nekad

Učitati još
Zatvori