Beogradski kafić ima cool napitak sa sladoledom uz koji će i ponedjeljak biti podnošljiviji

kafeterija šećer
@kafeterijasecer

Početak tjedna mnogima je nezamisliv bez velikih količina kave, a u ljetnim danima volimo eksperimentirati s malo drugačijim okusima. Upravo je sladoled omiljen dodatak okusu kave u ljetnim danima pa je affogato jedna od najtraženijih slastica i pravo rashlađenje kad temperature na termometru prijeđu 30 °C. Ako i vi pripadate u skupinu koja se ne može odlučiti bi li radije sladoled ili kavu, onda je to pravo rješenje, a nama je za oko zapela desert-kava iz beogradske kafeterije Šećer. Riječ je o poslastici Vanilla Ice za koju kažu da je zadovoljstvo za sva čula. Vjerujemo u taj opis jer ledena kava s okusom vanilije i sa sladoledom s hrskavom mliječnom čokoladom zvuči stvarno izvrsno!

Različiti okusi koji će zadovoljiti svako nepce, ali i Instagram feed

Osim primamljivog Vanilla Icea, u ponudi imaju još različite napitke koji prije svega mame svojim izgledom u ružičastoj, plavoj, zelenoj boji, ali i različitim caffe artom koji, osim što su ukusni, divno izgledaju i na fotografijama za Instagram te će svaki feed učiniti još više ljetnim!

kafeterija šećer
@kafeterijasecer

U ponudi imaju ledenu matchu, napitak koji je posljednjih nekoliko godina postao jako veliki hit, primamljivi Pink Latte za kojeg kažu kako je pravo rješenje nakon cjelodnevnog stresa, ukusan Cremespresso za sve ljubitelje kave i sladoleda… Na meniju nas je posebno zainteresirala kava s prekrasnim caffe artom u različitim nijansama smeđe boje, a ova ne tako obična kava posebna je po tome što joj je temelje belgijska čokolada koja dolazi ravno iz Mandarina Cake Shopa o kojem smo ranije pisali jer su nas njihove čokolade, kako izgledom, tako i okusom, momentalno osvojile!

kafeterija šećer
@kafeterijasecer
kafeterija šećer
@kafeterijasecer
kafeterija šećer
@kafeterijasecer
kafeterija šećer
@kafeterijasecer
kafeterija šećer
@kafeterijasecer

Foto: Instagram @kafeterijasecer

0