Nova lica i nova snaga u Odboru udruge JRE Hrvatska

Nova lica i nova snaga u Odboru
udruge JRE Hrvatska

U Odboru udruge Jeunes Restaurateurs (JRE) Hrvatska imamo nova lica i novu snagu!

Priznati članovi Fabricio Vežnaver iz restorana Pergola, Savudrija te Ivan Badurina iz restorana Badi, Umag, pridružili su se upravnom tijelu udruge, svatko s točno definiranim područjima odgovornosti, a sve s ciljem još veće profesionalizacije Udruge i postizanja zadanih ciljeva.

Nova imenovanja u Odboru JRE Hrvatska

Fabricio Vežnaver, restaurant Pergola, Savudrija preuzeti će brigu za (nove) članove i pitanja kvalitete te komunikaciju. Svojim dugogodišnjim stažem u ugostiteljstvu te izvrsnim standardima poslovanja u svom restoranu, moći će članovima koje interesira udruge ili su u procesu pristupana, biti od praktične I strateške pomoći u savjetovanju i konkretnim procedurama. Stažem u udruzi Jeunes Restaurateurs (JRE) Hrvatska, Fabricio odlično poznaje načela na kojima nacionalna asocijacija počiva te temelje udruge na internacionalnom nivou koje i hrvatska obitelj provodi i poštuje.

Ivan Badurina, restaurant Badi, Umag zadužen je za projekte, događanja i partnere nacionalne udruge. Naime, JRE tijekom godine organizira preko 20 događanja otvorenog ili zatvorenog tipa i za različite interesne skupine, a aktivna suradnja s parterima urodila je stabilnom mrežom višegodišnjih partnerstava s respektabilnim kućama. Listu ugovornih JRE partnera čine: HTZ; TZ Kvarner, Miele, Miva galerija vina, Kozlović vinarija, Chiavalon, Franck, Nikas, Grappa Nonino, Mastercard, Duke group.

Poziciju predsjednika preuzeti će Vjeko Bašić, iz konobe Boba na Murteru, koji je do sada obnašao funkciju potpredsjednika. Vjeko funkciju preuzima od Marine Gaši, restoran Marina, Novigrad koja je zbog osobnih razloga odlučila odstupiti sa svoje funkcije. “Želimo ovim putem zahvaliti Marini na velikoj energičnosti, radu i angažmanu za Udrugu te doprinosu koji je dala poslovanju, profesionalizaciji i ugledu Udruge tijekom svoga mandata”, poručili su iz JRE Hrvatska.

Ne propustite 5. JRE Talent Passion event

Uz vijesti o novim imenovanjima, iz JRE Hrvatska poručuju da se 5. jubilarni JRE Talent Passion event – Hodaj, slušaj, kušaj Mošćenice na kojem svi chefovi kuhaju zajedno, uvijek na novoj lokaciji i s novim konceptom, ove godine održava 26.09. u divnim i drevnim Mošćenicama koje se kao samostalna komuna spominju još 1374. godine, a od 1968 upisane su u Registar nepokretnih spomenika RH te imaju svojstvo kulturnog dobra.

Detalji o konceptu i praktične informacije dostupni su na stranici https://www.jre.eu/en/projects/talent-and-passion-2021

Foto: PR

Učitati još
Zatvori