Journal x Botanica giveaway: Osvojite 10 velikih poklon paketa osvježavajućeg pića iz Jamnice

Journal x Botanica giveaway: Osvojite 10 velikih poklon paketa osvježavajućeg pića iz Jamnice

Botanica donosi prirodu u vaš dom. U spoju omiljenih mjehurića, sočnog voća i aromatičnog bilja pronaći ćete nešto potpuno novo od čega će svi okusni pupoljci procvjetati.

Upoznajte Botanicu, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode

Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun menta i naranča pelin. Aromatičan spoj limuna i mente donosi lepršave citrusne arome koje su skladno upotpunjene nježnim notama mente. S druge je strane neočekivan spoj naranče i pelina koji u svojim sočnim gutljajima ostavlja dašak gorkastoga blagotvornog pelina.

Natural indulgence – uživanje bez grižnje savjesti

Svjesni kako briga o zdravlju i vrhunski gastronomski užitak ne isključuju jedno drugo, a njihovo spajanje rezultira prirodnim uživanjem, odnosno natural indulgenceom. Nova linija laganih i premium pića na bazi je omiljene gazirane mineralne vode pažljivo obogaćene s 10 posto voćnih sokova i nježnim biljnim aromama. Botanica nema dodanih šećera ni aditiva i sadržava samo prirodnu slatkoću podrijetlom iz voćnih sokova. U ovom inovativnom, blago gaziranom osvježenju moguće je uživati bez grižnje savjesti jer ima malo kalorija. Kako bi svaki slobodan trenutak uživanja bio okupan sjajnim okusima i umirujućim mirisima, potreban je upravo takav, idealan bezalkoholni spoj voća i bilja.

Hedonizam i želja za uživanjem u vrhunskoj hrani i piću koje je moguće konzumirati bez grižnje savjesti, doveli su do novih trendova. Sve se više cijene pića puna prirodnih sastojaka i sa što manje aditiva. Ukratko, traži se povratak prirodnom uživanju. Natural indulgence, životni stil koji promovira uživanje u ukusnoj i zdravoj, korisnoj te nutritivno raznolikoj hrani i piću nakon čije se konzumacije čovjek osjeća dobro i ispunjeno. Za one koji traže prirodni doživljaj punih voćnih okusa stvorena je Botanica, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode.

Journal x Botanica giveaway

U suradnji s Botanicom, 10 sretnih čitatelja Journala darujemo s velikim poklon paketom prepunim Botanica pića.

Update: Sretni dobitnici našeg darivanja su

  • Kristina Vugrinec @kikiriki_k.vugrinec
  • Lora @lora_05.09
  • Damir Konjević @dacilivz
  • Chez Anne @chez_anne_ags
  • Ivana Tolić @tolic_ivana
  • Anita Urbanovic @urbanovicanita
  • Petra Pinotti @petrapinotti
  • Stela @stela.zvijezda.vjecnog.sjaja
  • Ivan Huđek @hudekivan
  • Dajana K. @dajana_zubaj

Ovaj giveaway je završen 07. studenog 2021.

Foto: Botanica

Učitati još
Zatvori