Tko se sve jučer zabavljao na Journalovom We Love Local partyju?

Tko se sve jučer zabavljao na
Journalovom We Love Local partyju?

Iva Radić

Jučer u poslijepodnevnim satima, u samom srcu grada održano je zagrebačko predstavljanje gastronomske platforme WE LOVE LOCAL. Svi zainteresirani, upravo su ovdje mogli pobliže upoznati ovu platformu, koja u modu vraća lokalnu hranu i sezonske namirnice. Ljubitelji dobre hrane, novinari, foodieji i blogeri, okupili su se na jednoj od najljepših terasa u gradu, onoj restorana Rougemarin City.

WE LOVE LOCAL su uz dragocjenu podršku dvojice vrhunskih chefova, znalaca i gastronomskih vizionara Marina Medaka, vlasnika kultnog Rougemarina i Rudolfa Štefana, vlasnika restorana Pelegrini i domaćina Chefs’ Stagea, pokrenuli marketinška agencija Alert i lifestyle portal Journal.hr, a projekt s ponosom podupire hrvatska tvrtka Nord Produkt.

Gastro blogeri

Chef Marin Medak je uzvanicima na najbolji mogući način predstavio projekt WE LOVE LOCAL: pripremio im je maštovite i neočekivane, a opet autohtone delicije spravljene od svježih i kvalitetnih lokalnih namirnica i pokazao kako će u praksi funkcionirati platforma WE LOVE LOCAL – povezat će male lokalne uzgajivače i proizvođače hrane s restoranima koji serviraju najbolja jela pripremljena od lokalnih namirnica.

A domaći proizvođači također su bili zvijezde sinoćnjeg eventa, kao i njihovi proizvodi s kojima su se uzvanici imali priliku upoznati iz prve ruke. Tu su bile sočne Rajska rajčice koje mirišu na bezbrižno ljeto, dva mirisna istarska maslinova ulja boutique brenda Fameja: Mati i Šći, vina cijenjene vinarske obitelji Pilato iz Istre, vina Mendek Selekcije, istarski craft gin i mirisni voćni likeri destilerije Aura, GUUC cijeđeni prirodni sokovi i kvalitetna domaća piva Hajsonberg pivovare.

Lu Jakelić

We Love Local event bio je odlično posjećen od strane od brojnih gastro entuzijasta, a brojno mnoštvo uživalo je u delicijama i probranim pićima uz glazbene zvuke naše talentirane glazbenice Lu Jakelić. Tko je sve posjetio event i na taj način podržao lansiranje We Love Local platforme, provjeriti možete u nastavku.

A atmosferu s eventa, koja je bila upotpunjena proizvodima domaćih brendova, pogledajte ovdje.

Krešimir Hazler, Marsel Birin, Silvije Čakanić i Ljudevit Grgurić Grga
Iva Biondić, Maja Ljubičić i Anita Letica
Daniela Gajski
Lana Bedeković Rosandić
Marin Medak
Mile Butorac i Mateja Krvarić
Mirela Mikšić i Iva Duduković
Mirela Miškić i Iva Duduković
Petar Štefanić
Lana Pavić i Marko Kožul
Sunčana Barušić i Radovan Marčić
Janja Benić
Suzy Josipović
Sanja i Uve Gregorius
Enea Hasukić i Zvonimir Belić
Domagoj Jakopović Ribafish i Darko Kontin
Mile Butorac
Marijana Zlomislić i Dino Popović
Kasandra Draganić
Roberto Radić
Melkior Bašić
Martina Kuček
Sandra Rončević
Sandra Rončević
Anita Kozina i Maja Božičanin
Krešimir Golić
Andrea Cukrov
Igor Smetana, Nikolina Antić, Karmen Petričević, Marijan Budić
Lucija Bilandžić
Tomislav Karamatić
Daria Grošić
Lidija Lončarić
Vedran Bošković

We Love Local projekt pratiti možete na Facebooku i Instagram.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori