Ne da vam se kuhati, a želite zdrav i cjelovit obrok? Možete naručiti vrhunska polugotova jela na području cijele Hrvatske

Ne da vam se kuhati, a želite zdrav i cjelovit obrok? Možete naručiti vrhunska polugotova jela na području cijele Hrvatske

Kad čujete pojam ‘polugotovo jelo’ možda vam misli prvo odlutaju na one neugledne smrznute pizze u škrinjama supermarketa ili smrznute panirane riblje štapiće. Međutim, sigurno niste znali da polugotova jela mogu biti uistinu zdrav i cjelovit obrok, napravljen od isključivo svježih i visokokvalitetnih namirnica, provjerenih proizvođača.

Svima se dogode oni dani kad im se jednostavno ne da kuhati ili bi možda čak i skuhali nešto, ali vam nedostaje jedna od ključnih namirnica pa svi vaši planovi padnu u vodu. Jedino što vam onda preostaje je naručiti hranu ako ne želite gladovati. Međutim, ako ste vegetarijanac ili vegan, ili ste samo fan, primjerice, keto prehrane, onda nemate baš puno izbora kad dođe do toga da želite naručiti jelo jer rijetki su oni restorani koji imaju takvu vrstu hrane u svojoj ponudi. Srećom, postoji rješenje i za ona najzahtjevnija nepca zahvaljujući prvoj liniji premium polugotovih jela pod nazivom Jedem doma.

Kako je nastao trenutno vrlo popularan servis Jedem doma

Ideja za ovu liniju proizvoda nastala je dok je Jedem doma bio servis za nabavu namirnica i kuhanje. Naime, kuhari servisa Jedem doma godinama su za svoje brojne privatne klijente u Zagrebu odlazili u nabavu kvalitetnih namirnica na Dolac te u njihovom domu – kuhali. Njihovi su klijenti jako zavoljeli njihov princip rada. Kuhar bi im u jednom dolasku skuhao jedno jelo za taj dan i cijeli niz drugih jela bi im pripremio za iduće dane, tako da ih oni lako sami zagriju ili ispeku u tavi ili pećnici. Iz te se prakse rodila ideja za proizvodnju vrhunskih polugotovih jela za šire tržište.

Polugotova jela za sve – od vegana do onih u ketozi

Raspon jela je od posve tradicionalnih hrvatskih jela do jela funkcionalnih prehrana poput keto i veganske. Posebno su popularni Jedem doma paketi, koji kupcima osiguravaju nekoliko dana ukusnih obroka. Tako, primjerice, keto paket sadrži: žgvacet od junetine, proteinski kruh, goveđi temeljac, teleće odreske saltimbocca, umak bolonjez, špagete od tikvica, cvjetaču a la riža.

Ako ste roditelj i imate dječicu koja imaju svoje posebne zahtjeve, Jedem doma je mislio i na njih te su kreirali dječji paket. U takvom paketu možete naći najomiljenija dječja jela poput pohanaca, mesnih okruglica i pomfrit, ali u kvalitetnijem ruhu. Tako možete biti sigurni da će vaše dijete uživati u svom obroku i da je taj obrok puno zdraviji i hranjiviji od onog polugotovog obroka iz supermarketa.

Iznimno je tražen i veganski detox proljetni paket, u kojem su proljetne detox juhe od mišancije, celera i šparoga te mrkve i đumbira, zatim heljda s pestom od rikule, te maštovita jela od cvjetače i cikle. Možete se početi pripremati za ljeto već sad tijekom izolacije. Ili ćete barem uz ovako zdrav detox obrok možda rjeđe posezati za onim slatkišima koji vas stalno dozivaju iz kuhinje jer nećete ni imati potrebu za njima.

Koji je rok trajanja Jedem doma jela?

Sva su jela napravljena od visokokvalitetnih namirnica malih proizvođača po vrhunskim recepturama. Proizvodi Jedem doma imaju rok trajanja od pet do 30 dana, a uz to ne sadrže aditive i konzervanse. Ako se ne konzumiraju u zadanom roku, mogu se i zamrznuti na minimalno dva mjeseca. Uz to, niti jedno jelo ne sadrži bijelo pšenično brašno i bijeli rafinirani šećer, već njihove kvalitetnije zamjene. To ih čini iznimno zdravima za vaš organizam, a sad je vrijeme kada zaista moramo voditi brigu o svom zdravlju.

Dostupnost i cijena dostave

Jedem doma, prva linija premium polugotovih jela, od ovog je tjedna dostupna na kućnom pragu u svim gradovima i mjestima u Hrvatskoj. Možete ih naručiti putem web shopa na jedemdoma.hr. Za cijelo područje grada Zagreba dostava je besplatna. Dostava putem dostavne službe na kućna vrata za ostale gradove i mjesta u Hrvatskoj stoji 59 kuna.

Foto: Jedem doma

Učitati još
Zatvori