Jeste li znali za ovaj cool bar u zelenilu, otvoren u srcu Šibenika?

Jeste li znali za ovaj cool bar u zelenilu,
otvoren u srcu Šibenika?

Veseli nas vidjeti koliko je Šibenik živahan grad, u kojem uvijek kada se vratimo imamo nešto novo i uzbudljivo za otkriti i istražiti. Primjera radi, relativna novost koja nas je osvojila već na prvi pogled, putem društvenih mreža, je Jack Rabbit Slim’s Bar, otvoren u pandemijskoj godini u samom srcu Šibenika, do Galerije sv. Krševana.

Jack Rabbit Slim’s Bar osvanuo je u osvježavajućem, zelenom ruhu, a njegova terasa jedna je od onih na koju ćete zasjesti i ondje provesti sate i sate vremena; u ugodnom razgovoru i uz neko osvježavajuće piće.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ?????? ????’? ??????? (@jack_rabbitslimsbar)

Jack Rabbit Slim’s Bar

Ovaj bar kojeg definitivno planiramo posjetiti čim nam se pruži prilika za odlazak u Šibenik otvorila je Suzy Rak, koja se nakon 6 godina života u Dublinu sa svojim suprugom vratila u ovaj grad i ondje odlučila pokrenuti svoj biznis.

Iskustvo je donijela upravo sa svog posla u Dublinu, gdje je radila u baru i ondje također pomogla dići na noge jedan ‘speakeasy’ whiskey bar, koji je u vrlo kratkom vremenu postao itekako uspješan. Iako je karijeru mogla nastaviti u Irskoj, odlučila se za Šibenik i ovdje otvorila vlastiti ‘speakeasy’ bar u koji možete navratiti i uživati u njenim koktelima, izabranim whiskeyjima, čaši vina ili jednostavno – kavi. Njegov zeleni eskterijer svakako će biti jedna ljupka točka na i cijelom iskustvu!

Preporuka

Zatvori