Ivana Bekavac otvara novi lokal koji će biti fuzija dnevne kavane, noćnog bara i cvjećarne
Ivana Bekavac otvara novi lokal koji će biti fuzija dnevne kavane, noćnog bara i cvjećarne

Ivana Bekavac otvara novi lokal koji će biti fuzija dnevne kavane, noćnog bara i cvjećarne

Prošle godine mnogi su se iznenadili kad je Ivana Bekavac odlučila zatvoriti Kut, mali bistro u Varšavskoj ulici.

Otvoren na proljeće 2020., Kut je vrlo brzo postao omiljeno mjesto za odlazak na ručak. Preslatko uređen, s ponudom od 3-4 dnevna jela pristupačnih cijena i ležernom vibrom koja je tamo uvijek vladala, Kut je osvojio mnoge Zagrepčane koji su tamo redovito navraćali.

Mjesto za kavu, koktel, male zalogaje, ali i za kupiti cvijeće

Razveselili smo se zato kad smo na Ivaninom Instagram profilu vidjeli da priprema nešto novo – i potpuno drugačije od onoga na što smo od nje navikli u Kutu. Naime, s novim projektom Ivana se odmiče od koncepta dnevnih jela. Kako nam je otkrila, s novom ekipom će raditi sinergiju hrane, koktela, vina i manjih zalogaja, a još jedna zanimljivost je što će unutar samog prostora biti i cvjećarna.

Možda se čini malo eklektično, no mislim da je Zagreb spreman za mjesto gdje se može popiti kava, kupiti cvijet, doletjeti na koktel nakon posla ili se prijaviti na neku od radionica kuhanja pod mojim vodstvom, kaže nam Ivana.

Prostor se nalazi na Petrovoj ulici nedaleko Keršovanijevog trga, a uz sve navedeno, moći će se iznajmiti i za privatne evente ili večere na kojima bi Ivana nudila sljedove po svojoj inspiraciji.

Prostor uređuje arhitektica Ivana Krmpotić te potpuno vjerujem njezinoj viziji prostora koji će biti fuzija dnevne kavane, noćnog bara i flower shopa – ukratko, želimo pozdraviti više koncepata u jednom te ponuditi gradu mjesto gdje će svatko pronaći nešto za sebe, zaključila je Ivana.

Planirani datum otvorenja još nije poznat, no na vrijeme ćemo vas o tome informirati. Jedino što imamo za dodati je da jedva čekamo!

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori