Osvježavajući voćni smoothiji koje ćete obožavati stigli su u naše trgovine!

Visokokvalitetni Hello Day voćni smoothiji od sada su dostupni i u hrvatskim trgovinama. Poznati po svojem izvrsnom okusu i kašastoj teksturi, Hello Day smoothije odlikuje i pažljiva nutritivna uravnoteženost.

Passion Fruit, Mango i Ananas napravljeni su od 100% pirea, sokova i pulpe voća bez dodanog šećera, aroma i pojačivača okusa, bojila i konzervansa. Upravo zato, izvrstan su dnevni izvor voća, vlakana, vitamina te drugih visokokvalitetnih nutrijenata.

Osim za osvježenje, Hello Day smoothiji vam mogu poslužiti i kao praktičan tekući obrok. Sada nemate izliku preskakati doručak ili propuštati pauzu za ručak jer u praktičnom pakiranju Hello Day smoothiji vam uvijek mogu biti pri ruci u užurbanom dnevnom ritmu – u školi, na poslu, u autu, na treningu. Hello Day smoothiji dolaze u recikliranoj bočici od 250 ml pa osim što se odgovorno ponašate prema svom zdravlju, uz ove smoothije ste odgovorni i prema okolišu.

Hello Day voćni smoothiji pažljivo su osmišljeni kako bi osigurali izvrstan okus i nutritivnu vrijednost:

Smoothie Passion Fruit

Visokokvalitetni hranjivi sastojci smoothija bogati su vitaminom C blagotvornog djelovanja na organizam. Napitak od 99,9% nekoncentriranih pirea i sokova marakuje, banane, manga i naranče, ne sadrži dodani šećer, konzervanse i umjetne arome.

Smoothie Mango

Smoothie od na suncu dozrelog manga, oduševit će vas svojim sočnim, bogatim okusom i vrhunskom kvalitetom. Pirei, sokovi i pulpa manga, naranče, banane i limuna, bogati su vlaknima, vitaminima i mineralima.

Smoothie Ananas

Napravljen od tropske supernamirnice – ananasa, ovaj smoothie savršeno je osvježenje niskih kalorija i izvrstan izvor vitamina C. Obogaćen sokom grožđa, kokosa i banane, izvrsno je osvježenje, ali i zamjena za obrok.

Ukusne, bogate vlaknima i zdrave Hello Day voćne smoothije možete pronaći u svim Konzum, Bipa, Plodine i Tommy trgovinama, Bela drogerijama i Crodux benzinskim postajama po neobavezujućoj preporučenoj cijeni od 14,90 kuna.

Foto: PR

0