Napitci od čaja koji će vas iznenaditi svojim okusima

Napitci od čaja koji će vas
iznenaditi svojim okusima

Osvježavajući Hakuma Matcha, Bitter i Spice napitci pripremljeni su na bazi visokokvalitetnog čaja iz ekološkog uzgoja. Uz dodatak biranih voćnih sokova i biljnih ekstrakata koji uravnotežuju okus čaja, a ujedno oplemenjuju napitak vitaminima, mineralima i antioksidansima, Hakuma je izvrsno funkcionalno osvježenje za cjelokupni organizam. Proizvedena u kontroliranim uvjetima, bez emisije ugljika, te pakirana u praktične bočice od recikliranog stakla, Hakuma je 100% eko-friendly proizvod s jamstvom austrijske kvalitete. Hakuma napitke potražite u Harissa trgovinama u Zagrebu i Splitu te u web trgovini www.harissa.hr tijekom rujna na promo sniženju od 10%.

Jedinstveni napitci

U Harissa trgovinama potražite jedinstvene, osvježavajuće Hakuma napitke na bazi ekološki uzgojenog čaja, izvrsnog okusa, bogatog sastava i blagotvornog djelovanja na tonifikaciju organizma. Hakuma Matcha, Bitter i Spice oduševit će vas svojim recepturama, baš kao i osvježavajućim okusom jer uz premium čaj, svi napitci sadrže visokokvalitetne voćne sokove i ekstrakte bilja bogate vitaminima, mineralima i antioksidansima koji doprinose funkcionalnosti ovih jedinstvenih napitaka.

Zelena Hakuma Matcha

Zelena Hakuma Matcha sadrži najfiniji prah Matcha čaja obogaćen sokovima manga, đumbira i limuna, te ekstraktom baobaba. Ugodnog, osvježavajućeg okusa, Hakuma Matcha bogata je antioksidansima i vitaminom C te je izvrstan izvor prirodne energije koji ćete rado imati nadohvat ruke.

Crvena Hakuma Bitter

Crvena Hakuma Bitter sadrži fino mljeveni prah čaja od jasmina uravnotežen sokovima crvenog grejpa i limuna, te ekstraktima yuzua, kasije i papra. Ovakva kombinacija trenutno utažuje žeđ i popravlja raspoloženje pa se preporučuje svima koji žive dinamično, a brinu o svom zdravlju.

Crna Hakuma Spice

Crna Hakuma Spice začinit će vaš dan jer sadrži fini prah crnog čaja obogaćen sokom kruške i limuna, te ekstraktima kurkume i papra. Visoka doza čistog, prirodnog kofeina od čak 32mg/100g napitka, imat će učinak razbuđivanja poput šalice espressa. Osvježavajućeg okusa, izvrsna je «dizalica» za sve koji nisu ljubitelji kave ili žele biti potpuno neovisni o njoj.

Hakuma napitke osmislila je grupa mladih entuzijasta iz Beča, zaljubljenika u zdrav život i izvrsne okuse. Visokokvalitetni napitci potpuno su originalna ideja, a njihove sastojke osobno su birali diljem svijeta kako bi u Hakumi ponudili cjelovito osvježenje blagotvornog djelovanja na organizam. Proces proizvodnje također je pomno osmišljen, kako bi se čuvala energija te anulirala emisija ugljika. Slijedeći u potpunosti eko-friendly filozofiju, odabrano je i pakiranje od recikliranog stakla i papira. Hakuma napitke potražite tijekom rujna u Harissa trgovinama u Zagrebu i Splitu, te u web trgovini www.harissa.hr na promo sniženju od 10%.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori