Sladoledi i slastice u centru grada u kojima planiramo uživati cijele zime

Sladoledi i slastice u centru grada u kojima
planiramo uživati cijele zime

Häagen-Dazs je bez sumnje jedan od najpoznatijih brendova sladoleda na svijetu pa nas je prije dva mjeseca jako razveselila vijest o otvaranju njihove prve slastičarnice u samom centru Zagreba. Iako je sladoled već par godina dostupan kod nas u obliku sladoleda na štapiću i pakiranja od pola litre, u slastičarnici otvorenoj u sklopu kavane Johann Franck sada imamo priliku uživati u novim zanimljivim okusima, ali i ostalim slatkim kreacijama iz njihove ponude.

Häagen-Dazs slastičarnica stigla u Zagreb

Razlog zašto je Häagen-Dazs toliko obožavan diljem svijeta leži u njegovoj kvaliteti koja je na glasu od samog osnivanja 1960. godine, kad su Reuben i Rose Mattus u New Yorku pokrenuli brend. Prvu slastičarnicu otvorili su 16 godina kasnije u Brooklynu, a od tada do danas proširili su se po cijelom svijetu.

Neodoljivi okusi i kremasta, bogata tekstura ovog super premium sladoleda postiže se korištenjem samo najboljih i najkvalitetnijih namirnica. One dolaze iz strogo kontroliranog okružja i zadovoljavaju najviše svjetske standarde. Svi proizvodi dolaze iz samo jedne, jedine tvornice u blizini francuskog Arrasa, otkud dolazi i mlijeko koje se koristi u proizvodnji. Uz to, sladoled nema umjetne sastojke, stabilizatore, emulgatore, arome i konzervanse te sadrži manje zraka od ostalih sladoleda na tržištu. Sve to dovoljno govori o njegovoj kvaliteti i reputaciji koju uživa u svijetu.

Sladoled i slastice koje će vas osvojiti

Prostor slastičarnice u Johannu Francku ističe se minimalističkim dizajnom inspiriranim skandinavskim stilom koji savršeno odražava stil brenda. Svijetlo obojano prirodno drvo koje dominira interijerom, bez previše detalja, cijeli prostor čini ‘čistim’ i ugodnim, a svaki će se gost u njemu osjećati kao kod kuće.

Osim zanimljivih okusa sladoleda, u zagrebačkom Häagen-Dazsu obavezno probajte zimske specijalitete u kojima ćete jednako uživati.

Odmah poslije sladoleda, Häagen-Dazs je poznat po svom fondueu koji se ističe rapsodijom okusa, mirisa i boja koje su pred vama. Fondue će vas osvojiti izborom kuglica sladoleda, posebno spravljenih keksa i voća koje ćete s guštom preliti vrućom belgijskom čokoladom.

Waffli su još jedan specijalitet kojim se Häagen-Dazs ponosi, a pojednako su privlačni zbog velike mogućnosti izbora preljeva i okusa sladoleda kojima ćete ih upotpuniti.

U Häagen-Dazsu vas čekaju i razne torte, kolači, shakeovi i druge poslastice pa ako još niste navratili u Cesarčevu 2, ne znamo što čekate!

Osim toga, sve fine Häagen-Dazs proizvode možete naručiti i preko Wolt i Glovo aplikacija.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori