GUMA bar – novo urbano mjesto za svakodnevne izlaske u Zadru

GUMA bar – novo urbano mjesto za
svakodnevne izlaske u Zadru

U prostoru caffea Callegro i nekadašnjeg kina Zadar, u samom srcu zadarskog poluotoka otvoren je GUMA bar. GUMA je u vlasništvu zadarske tvrtke Turisthotel, a nastaje iz nasušne i već pomalo alarmantne potrebe za urbanim mjestom u Zadru za svakodnevne izlaske radilo se o jutarnjoj kavi ili večernjem druženju.

Zanimljiv i živopisan interijer, urbana glazba i kvalitetna ugostiteljska ponuda, aduti su koji bi trebali privući željenu publiku koja se nipošto ne bi trebala filtrirati generacijskim već svjetonazorskim kriterijima.

GUMA ima dvije postave interijera, s niskim sjedećim garniturama koje vikendom mijenja postavom za visoko sjedenje. Radno vrijeme svakim je danom od 10 do 24 h, a vikendom do 02:00.

GUMA nije zamišljena kao noćni klub ili diskoteka (premda izgledom to svakako može biti), već prostor u kojem bi svatko od nas u svakom trenutku trebao pronaći ljude sebi slične, prostor u kojem se može razgovarati, dogovarati i uživati u kvalitetnoj glazbi, dobroj energiji, ali i plesu, a vrijedi spomenuti i respektabilan izbor pića.

8 velikih monitora otvaraju mogućnost digitalnih izložbi fotografija, prikazivanja video sadržaja ili bilo kakvih zanimljivih i kreativnih uradaka koje očekujemo i od publike.

Više o zadarskom GUMA baru doznajte na njegovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Foto: Stipe Surać

Učitati još
Zatvori