Povodom Svjetskog dana gin tonica darujemo vam dva poklon paketa Fentimans tonika!

Povodom Svjetskog dana gin tonica darujemo vam dva poklon paketa Fentimans tonika!

Gin tonic u posljednjih je nekoliko godina postao piće broj 1 za milijune ljude diljem svijeta, a nešto manje poznata činjenica od toga kako ga dobro složiti svakako je ona da gin tonic ima i svoj službeni dan! Upravo danas, 19. listopada, obilježava se Svjetski dan gin tonica, a mi smo vam ga odlučili uljepšati jednim prigodnim poklon paketom punim prefinih Fentimans tonika!

Fentimans tonik je sjajan izbor za nezaboravnu čašu gin tonica

Fentimans je obiteljski proizvođač vrhunskih premium gaziranih pića za odrasle. Thomas Fentiman je osnovao kompaniju 1905. godine u Hexhamu na sjeveroistoku Engleske gdje je i danas locirana. Sedamdeset zaposlenika proizvodi i prodaje oko 50 miliona bočica gaziranih pića godišnje diljem svijeta. Sva Fentimans gazirana pića napravljena su od najboljih prirodnih sastojaka kako bi zadovoljila ukus zahtjevih potrošača. Priča o Fentimansu je priča o traganju za okusima dobivenim od isključivo prirodnih sastojaka i tradicijskom proizvodnjom.

Po čemu je Fentimans tonik drugačiji od drugih?

Botaničko kuhanje je proces koji diferencira Fentimans od drugih proizvođača gaziranih pića. To je tradicionalna i iskušana tehnika proizvodnje kvalitetnih pića od odabira sastojaka do punjenja u vlastitim pogonima i to sve pod kontrolom Fentimansovih stručnjaka. Sam proces botaničkog kuhanja može se ugrubo opisati kroz nekoliko ključnih faza:

  • Gnječenje, drobljenje i maceracija korijena vrhunskog đumbira.
  • Sedmodnevno odležavanje i fermentacija tekućine te obogaćivanje vlastitim prirodnim okusima, odabranim botaničkim biljem i prirodnim ekstraktima.
  • Dodavanje ugljičnog dioksida u tekućinu i njezino flaširanje.

Rezultat ovog procesa, koji se usavršava 115 godina, su i brojne svjetske nagrade za Fentimansova gazirana pića.

Na tržištu Hrvatske može se nabaviti deset Fentimans gaziranih pića koja možemo svrstati u dvije glavne kategorije – gazirana pića i mikseri:

Četiri Fentimans pića: Fentimans Curiosity Cola, Fentimans Gently Sparkling Elderflower, Fentimans Rose Lemonade i Fentimans Victorian Lemonade.

Šest Fentimans miksera: Fentimans Connoisseurs Tonic Water, Fentimans Ginger Beer, Fentimans Pink Grapefruit Tonic Water, Fentimans Ginger Ale. Fentimans Premium Indidan tonic i Fentimans Rose Lemonade. Fentimans gazirani mikseri su prvenstveno zamišljeni i preporučuju se za sparivanje s alkoholnim pićima no svakako vrijedi isprobati i njihov čisti okus.

Journal x Fentimans giveaway povodom Svjetskog dana gin tonica

Povodom Svjetskog dana gin tonica, tvrtka Stock d.o.o. daruje vam 2 Fentimans poklon paketa u kojima ćete uz ove kultne tonike pronaći i još neka iznenađenja.

2 dobitnika darujemo sa 2 paketa koja sadrže:

1. paket ( 4 kom Fentimans Connoisseurs Tonic 0,2 + poklon iznenađenja)

2. paket ( 4 kom Fentimans Rose Lemonade 0,2 + poklon iznenađenja)

*Darivanje je omogućila tvrtka Stock d.o.o.

Ovo darivanje je završilo 22. listopada 2021.

Foto: Fentimans

Učitati još
Zatvori