Uskoro počinje Gin Gourmet, festival za ljubitelje omiljenog alkoholnog pića
Uskoro počinje Gin Gourmet, festival za ljubitelje omiljenog alkoholnog pića

Uskoro počinje Gin Gourmet, festival za
ljubitelje omiljenog alkoholnog pića

Peron 16 i ovoga proljeća okuplja brojne destilerije koje će kroz prezentacije i degustaciju uputiti sve posjetitelje u recepture i začine koji stvaraju arome i najfinije okuse njihovih proizvoda.

Gin Gourmet na Peronu 16

Peti jubilarni Gin Gourmet, festival gina, rakija i likera, održat će se od 1. do 3. lipnja svakim danom od 17-24h na Peronu 16, Magazinska 16. Voditelj programa je Mario Petreković, dok će svi posjetitelji u četvrtak od 20 sati moći uživati u live svirci uz Sandra Majstorovića i bend, u petak uz Bla Bla bend te u subotu uz klapu Kampanel.

Festival je otvoren za sve zainteresirane ljubitelje gina, rakija i likera. Cijena ulaznice iznosi 5 eura, a gin, rakije i likeri će se prodavati po promotivnim cijenama (gin tonic 4 eura, rakije i likeri 2 eura).

Osim degustacija, tu je i glazbeni program svaki dan od 17-20h uz DJ-a i Stribor powered by Red Bull te nakon toga kreće live svirka uz gore navedene izvođače. Za sve posjetitelje tu je i ekskluzivna gastro ponuda Mister Balkan Burgersa te osiguran besplatan parking.

Vidimo se na Peronu 16 uz minglanje i ginarenje!

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori