Za sve one koji su se vratili na posao: gdje sve naručiti ili otići na gablec

U ponedjeljak je započeo treći val popuštanja mjera. Mnogi su jedva dočekali da restorani i kafići ponovno otvore svoja vrata, međutim, još donedavno uobičajen odlazak na kavu ili ručak sada je sve samo ne klasičan i uobičajen. Kako po novim pravilima rade kafići i restorani i što vas očekuje ako odlučite popiti kavu ili pojesti ručak, pisali smo jučer, a kratki vodič možete pronaći ovdje.

Sa zadnjim valom popuštanja mjera mnogi su se vratili u urede pa će odlazak na gablec i naručivanje istog ponovno zaživjeti. Neke od zagrebačkih restorana, pizzerija i fast food barova izdvojili smo u nastavku.

Eggspress

Ako poželite ukusan doručak, dobra je vijest što Eggspress od danas ponovno radi, sa svojim klasicima i pokojim novitetom na meniju. Radno vrijeme je od 7:30 do 14 h, a doručak možete naručiti i u ured i to putem Wolta.

SOI fusion bar

SOI fusion bar jučer je ponovno otvoren. Radno vrijeme restorana je od 12-21:30 h od ponedjeljka do subote, a isto radno vrijeme vrijedi i za dostavu. Možete naručiti putem Wolta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOI fusion bar (@soifusion) on

Gostionica Ficlek

I Gostionica Ficlek je u ponedjeljak ponovno otvorila svoja vrata. Novo radno vrijeme Ficleka je od 11-23 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom su otvoreni od 11-16h. Gablec možete naručiti putem Wolta.

Otto & Frank

Otto & Frank u Tkalčićevoj otvoren je od ponedjeljka do četvrtka od 8 -22 h, petkom i subotom od 8-23 h, a nedjeljom od 9-17 h. Njihovu ukusnu comfort food hranu možete naručiti i na Woltu.

Franko’s Street i Franko’s Pizza Bar

Franko’s Street i Franko’s Pizza Bar otvoreni su od ponedjeljka, a njihovu novu ponudu možete pronaći na Facebook stranicama restorana. Dostavu možete naručiti putem Wolta i Glova.

Market

Market je otvoren od ponedjeljka do subote od 11 do 17 h. Proljetni menu, kao i dva homemade ledena čaja koji su odnedavno u ponudi možete naručiti i putem Wolta, Glova i Pauze.hr.

Capuciner Grill & Steak

U Capuciner na Kaptolu ponovno možete otići na ručak, a dostavu možete izvršiti putem Wolta, Pauze.hr ili putem telefona 4814-840/4810-487.

Zrno Bio Bistro

Zrno Bio Bistro, prvi i jedini certificirani organski restoran u Hrvatskoj, od jučer je ponovno otvoren, a njihovu dnevnu ponudu možete pronaći i na Woltu te Pauzi.hr.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrno Bio Bistro (@zrnobiobistro) on

Koykan

Ukusni specijaliteti iz Koykana dostupni su tijekom cijelog dana, uz novi jelovnik i proširenu dostavnu zonu. Radno vrijeme dostave je od ponedjeljka do subote od 11 do 23 h, a možete ih pronaći na Woltu i Glovu.

Papa’s American Bar

Papa’s burgere možete naručiti putem Wolta i Glova.

O’Brok

Novo radno vrijeme restorana je od 11-13 h, nedjeljom od 11-18h. Dostava je i dalje moguća, i to od 10-13 h od ponedjeljka do subote, te od 10-18 h nedjeljom.

Duksa

Pizzerija Duksa na obje lokacije (Bundek i Maksimir) prima narudžbe putem Wolta, brojeva telefona 01/2334-556 (Maksimir) i 01/7987549 (Bundek), a narudžbu je moguće pokupiti i na vratima pizzerije.

Foto: Sanja Jagatić, Instagram

0