Na Adventu smo pronašli gdje možete isprobati fritule sa špekom i Nutellom
Na Adventu smo pronašli gdje možete isprobati fritule sa špekom i Nutellom

Na Adventu smo pronašli gdje možete
isprobati fritule sa špekom i Nutellom

Ovogodišnje izdanje manifestacije Advent u Zagrebu donijelo je niz zanimljivih gastronomskih ostvarenja. A među njima je svakako i vrlo posebna inačica fritula, upotpunjena špekom i Nutellom. Ne, nije šala!

Fuliranje

Spomenuta kombinacije dio je ponude kućice gastronomski guru branda The Meat koja je smještena na Fooling Around, programu Fuliranja koji se održava na terasi Oleandar hotela Esplanade.

Kućica je to koja predstavlja najbolje meso u Hrvatskoj u obliku Dry Aged 60 beef burgera, Pulled pork BBQ sendviča te domaće dimljene roštilj kobasice. Također, u suradnji s Fisherijom pripremili su i morske delicije, Surf & Turf burger u kombinaciji mljevene junetine i salate od jastoga te Lobster Thai sendvič od jastoga.

Ipak, slatko-slana kombinacija fritula, u ovom slučaju sa špekom i Nutellom doista nije nešto što se često viđa. A upravo se u tom podatku krije i njezina privlačnost. Vijest o njima brzo se premetnula društvenim mrežama, a oni koji su probali ne kriju oduševljenje zbog ovog spoja okusa. Jeste li i vi spremni učiniti isto?

foto: Sanja Tušek, iStock

Učitati još
Zatvori