Kamo na najljepšu božićnu čajanku u gradu?

Kamo na najljepšu božićnu
čajanku u gradu?

Franck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa – Osječajnik. Novo mjesto koje spaja jedinstveni zimski ugođaj uz toplu šalicu finog čaja. Franck čaj uz nas je već punih 50 godina. Bogatstvo okusa voćnih, biljnih, zelenih i crnih čajeva nezaobilazan je dio naših omiljenih rituala. Čajevi su tu za svaku prigodu i raspoloženje, tješe nas, inspiriraju, pokreću, usrećuju.. Upravo Osječajnik utjelovljuje tu viziju branda koji nas poziva da slijedimo svoj osjećaj. U nastavku doznajte što vas očekuje na najljepšoj božićnoj čajanki u gradu.

Osječajnik – najljepše mjesto za božićnu čajanku

Osječajnik u Supercaffeu nezaobilazno je mjesto zagrebačkog Adventa. Uz poseban adventski ugođaj, posjetitelji mogu odabrati odgovarajući poklon za svoje najdraže. Franck čaj koji dolazi u posebnom blagdanskom ruhu sa simpatičnim porukama inspiriranim našim osjećajima i svakodnevnim životnim situacijama. U ponudi je šest okusa čaja – Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica te Jabuka i cimet. Uz svaki od njih možete odabrati blagdansko pakiranje s prigodnom porukom.

Gosti, među kojima su se našli i Edita Misirić i Ivan Vukušić, tako su u Osječajniku odabrali svoj idealni čaj, a kušali su i čajne koktele s rumom i ginom koje su pripremali Franckovi baristi. Osim klasičnih i već poznatih okusa, Franck je ove sezone lansirao nove jedinstvene kombinacije okusa čaja kao što su Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj.

Okus Menta&Limunova korica svim čajoljupcima nudi jedinstvenu aromu, a punoća mente savršeno se upotpunjuje sa svježinom limunove korice, dok je Superiore Tea Topli zagrljaj na bazi kurkume i đumbira aromatizirana mješavina biljnog čaja kojoj neodoljivi miris daju jabuka i cimet. Svi ljubitelji čaja i njegovih raznolikih aroma tijekom Adventa će moći uživati u bogatoj lepezi okusa, ali i lijepih osjećaja u Franck Osječajniku.

Foto: Igor Kralj

Učitati još
Zatvori