Franck ljetno osvježenje na ovogodišnjem ATP Croatia Openu

Franck ljetno osvježenje na
ovogodišnjem ATP Croatia Openu

Hladna Franck Cappuccina

Vrući dani na umaškom ATP turniru znaju biti iscrpljujući i za posjetitelje i za igrače, zato je Franck, ponosni pokrovitelj pravog druženja i dugogodišnji partner umaškog ATP turnira, odlučio osigurati rashlađenje za vrijeme dugih ljetnih dana u Umagu. Posjetitelji su tako imali priliku degustirati cold-brew Franck čajeve i hladna Frack Cappuccina, a posebno je omiljen Franck Cappuccino Nougat Cream, najnoviji u širokoj paleti okusa.

Hladni Franck čajevi

Održane su i Franckove radionice na kojima su baristi svim prisutnima demonstrirali kako napraviti idealni hladni napitak. Za one koji vole eksperimentirati, predstavljeni su i zanimljivi recepti koji se mogu pripremiti kod kuće. Sweet Chocolate Temptation, Nougat Sensation, Vanilla Divine i mnogi drugi napitci koji se lako rade s raznovrsnim Franck Cappuccino okusima samo su neki od ukusnih ljetnih varijanti.

Oni željni laganijih ljetnih varijanti kušali su cold-brew prirodne Franck čajeve – osvježavajuću, zdravu alternativu idealnu nakon vježbanja. Hladni čajevi imaju osvježavajući okus, osobito ako im se doda svježe voće, a jedna od popularnijih kombinacija je Fresh mint surprise s Franck čajem od mente. Sastojke koji su potrebni te način pripreme idealnog ljetnog napitka možete pronaći na web stranici u Franck receptima ili na službenom Youtube kanalu.

Foto: Franck


Učitati još
Zatvori