Poznati chef Mario Bobanović pokrenuo je brend zdravih i balansiranih obroka

Poznati chef Mario Bobanović pokrenuo je
brend zdravih i balansiranih obroka

Mario Bobanović, poznati hrvatski chef, nakon niza godina provedenih u gastronomiji radeći u renomiranim restoranima u zemlji i inozemstvu te hotelima poput Sunčanog Hvara i Falkensteinera te stažiranja u restoranu Geranium u Copenhagenu koji nosi 3 Michelinove zvjezdice, odlučio je pokrenuti vlastiti brend pod nazivom Food for life, a pod čijim imenom osmišljava, priprema i dostavlja zdrave i balansirane obroke svima koji brinu o prehrani i zdravlju.

Ideja se rodila iz velike ljubavi prema hrani i gastronomiji, ali i iz spoznaje i iskustva iz prve ruke da način na koji se hranimo treba iz temelja mijenjati. Osim što je prehrambena industrija kakvu danas poznajemo primarno usmjerena na profit, ona je i jedan od najvećih zagađivača na planetu, a proizvodi koje možemo pronaći na policama supermarketa, koji ne samo da završavaju u našim frižiderima, već i na tanjurima restorana, često su vrlo štetni za naše zdravlje.

Food for life – novi brend zdrave prehrane

Isto tako, još uvijek imamo malo znanja o tome kako i što pravilno jesti i koliko je prehrana bitna za naše zdravlje i zdravlje naše djece te koliko njome možemo utjecati na psihofizičko stanje organizma, a time i na  životni vijek. I tako je nastao Food for life.

Svi obroci pod brendom Food for Life pripremljeni su od namirnica lokalnih proizvođača, prvenstveno povrća i mesa i to tehnikama koje u najmanjoj mjeri narušavaju njihove nutritivne vrijednosti. Količine obroka i određenih namirnica u njima prilagođene su potrebama odraslog čovjeka i kao takve su pogodne za sve one koji se žele zdravo hraniti ili iz bilo kojih razloga imaju potrebu biti u posebnom režimu prehrane.

Zdravi i balansirani obroci za svaki ukus

Food for life obroci dolaze u predivno dizajniranoj ambalaži te hermetički zatvorenim posudicama, a svaki od obroka ima i etiketu s njegovim nazivom i nutritivnim vrijednostima kako bi kupac dobio informaciju o sastojcima te mogao odmah provjeriti sve podatke vezano uz moguća ograničenja.

Proizvodi dolaze topli, a hermetički zatvorene posude čuvaju sve divne mirise svježih namirnica, a mogu se konzumirati i u periodu od 24 h ukoliko se čuvaju na hladnoj temperaturi. Ambalaža je napravljena na način da se može zagrijavati i u mikrovalnoj pećnici.

Paleta jela tj. menu koji je trenutno dostupan možete naručiti putem platformi Wolt i Glovo sastoji se od mesnih jela, jela od ribe, poput woka od piletine, tune s povrćem te različitih vegetarijanskih jela kao što je curry od cvjetače, a koje je teško naći u drugim hrvatskim restoranima.

U budućnosti nam chef Mario Bobanović priprema i niz noviteta, među kojima je i personalizirana prehrana obzirom da trendovi u svijetu idu u smjeru individualne prehrane, koja je kod nas još uvijek u povojima. Jedva čekamo vidjeti i probati što nas čeka iz Mariove kuhinje!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori