U Zagrebu se otvorio Food Division, novo ‘it’ mjesto koje spaja različitosti

U Zagrebu se otvorio Food Division, novo ‘it’ mjesto koje spaja različitosti

Tik do Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, danas se službeno otvorilo novo ‘it’ mjesto za ukusne zalogaje – Food Division. Ambijent prostora i uređenje restorana prati viziju cijelog kvarta u kojem se smjestio. Naime, Središće je u vrlo kratkom roku postao jedan od najpoželjnijih kvartova za život, a Food Division mu daje točno ono što mu je nedostajalo, čime ovaj kvart polako postaje drugi centar grada.

Jedinstvo različitosti u odjelu Food Divisiona

Ideja ovog restorana je da spaja različitosti koje se fantastično slažu. Food Division ima i prvu pravu otvorenu kuhinju koja simbolizira hrabrost i odvažnost kuharskog tima.

Snažan karakter, disciplina i preciznost u izvedbi dijelovi su karaktera chefa Marka Alilovića koji je taj pečat prenio i na sama jela. U kuhinji se tako inzistira na stvarnim, zanatskim kuharskim tehnikama, uz pobunu protiv fine dining pretencioznosti.

Food Division je prvo mjesto gdje će jednako zadovoljni biti i steak znalci i vegani. Od vrlo tradicionalno pripremljenog japanskog ramena preko autorske interpretacije chicken and waffles američkog juga pa sve do australskog Black Angus ribeyea pečenog na binchotan ugljenu, ovdje imate izbor koji odgovora i poslovnom ručku i opuštenoj prijateljskoj večeri.

Spoj sirovog betona i mramora, spoj ozbiljnog kuhanja i opuštene atmosfere, kuhara i gostiju – morat ćete doći i doživjeti.

Food Division nalazi se na adresi Julija Knifera 7. Za rezervacije možete zvati 092/4144-285, a sve novosti možete pratiti i na službenom Instagram profilu.

Foto: Food Division

Učitati još
Zatvori