Sahlab je novo i neodoljivo zimsko piće koje možete isprobati u Zagrebu

Sahlab je novo i neodoljivo zimsko piće
koje možete isprobati u Zagrebu

Figa Garden smjestio se na lokaciji Gundulićeva 39. Prije Figa Gardena na ovoj lokaciji bio je Henrik caffe bar, jedan od prvih kafića u Zagrebu, koji se na istoj lokaciji nalazio 42 godine. No, zamijenio ga je café i bar Figa Garden by Henrik, nazvan prema smokvi koja raste u tom istom dvorištu.

Figa Garden by Henrik je zamišljen kao mjesto za cjelodnevno uživanje, od prve jutarnje kave i kroasana, pa sve do after work gina ili večernjeg pića prije izlaska. Figa Garden će vas prije svega osvojiti atmosferom koja je u tom dvorištu u centru grada iznenađujuće smirujuća, a zatim samom ponudom.

Sahlab je topli zagrljaj u šalici

Ove zime na meniju imaju novo piće naziva Sahlab. Sahlab izvorno dolazi iz bliskog istoka, a izrazito je ukusno i jednostavno piće za napraviti. Shalab se najčešće opisuje kao topli zagrljaj u šalici koji pruža dozu komfora za vrijeme hladnih dana. To je u suštini toplo i slatko mlijeko tradicionalno posipano s cimetom, komadićima kokosa i orašastim plodovima. Stoga ne čekajte i novo zimsko piće isprobajte što prije u Figa Gardenu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori