Čokoladne Ferrero praline konačno su se vratile na police trgovina!

Čokoladne Ferrero praline konačno su se
vratile na police trgovina!

Stalna pažnja prema potrebama korisnika, nadahnuta maksimalnom transparentnošću i izvrsnošću u kvaliteti, osnovne su vrijednosti brenda Ferrero. Upravo je to razlog zašto svake godine iznova, dolaskom toplijih dana, Ferrero prestaje prodavati omiljene čokoladne praline kako se zbog visokih temperatura ne bi narušila njihova kvaliteta. Ljetne vrućine napokon su splasnule, a to znači samo jedno: Ferrero čokoladne praline konačno su se vratile na police trgovina! Sada su opet tu kako biste ponovno mogli uživati u jedinstvenoj rapsodiji Ferrero okusa.

Ponovno uživajte u neodoljivim Ferrero čokoladnim pralinama

Visoke temperature mogu utjecati na izvanrednu kvalitetu omiljenih Ferrero pralina. Ferrero Rocher, Pocket Coffee i Mon Chéri u tom slučaju nemaju prepoznatljivi, jedinstveni okus prepoznat diljem svijeta i zato se ljeti povlače s prodajnih mjesta. Ferrero odjel za upravljanje kvalitetom ne priznaje kompromise – u svakom trenutku želi potrošačima pružiti samo najbolje iskustvo okusa. Sada kada omiljene Ferrero čokoladne praline ponovno krase police prodajnih mjesta, iznova uživajte u Ferrero Rocher, Pocket Coffee ili Mon Chéri okusu.

Ferrero Rocher, zahvaljujući svojem pakiranju koje ga čini još elegantnijim, pruža jedinstvene trenutke s onima koje volite. Savršenim skladom teksture i sastojcima pretočenih u jedinstveni recept zahvaljajući Ferrero stručnosti zavodi sva osjetila.

Mon Chéri je uvijek u stanju zadiviti zahvaljujući svojem originalnom i neponovljivom okusu koji proizlazi iz harmonije tri dragocjena sastojka: hrskave tamne čokolade, intenzivnog likera i mekane trešnje.

Pocket Coffee jedinstvenom čini tekuće punjenje kave u kombinaciji sa tamnom čokoladom. Tajna je u odabiru i obradi sastojaka koji pojačavaju cjelokupnu aromu i okusu neponovljive espresso kave i fine čokolade.

Zašto su Ferrero čokoladne praline neodoljivog okusa?

Svi Ferrero proizvodi rezultat su ideja koje su jedinstvene, ali i relevantne širom svijeta. Kombinacija najmodernije metode proizvodnje s dugogodišnjom strašću koja prožima sve faze lanca vrijednosti, od istraživanja do razvoja konačnog proizvoda. Temeljni element uspjeha Ferrero brenda je pažljiv odabir najkvalitetnijih sirovina, uz punu brigu o njihovom podrijetlu i proizvodnji. Plod predanosti u svakom koraku proizvodnje su neodoljive Ferrero čokoladne praline, koje pružaju jedinstvene trenutke uživanja.

Kako očuvati kvalitetu Ferrero čokoladnih pralina?

Ako ste probali samo jednu Ferrero čokoladnu pralinu, zasigurno ste osjetili nevjerojatnu svježinu. Pažljivo su pakirane, s pomno biranim sastojcima te se povlače na ljeto kako se zbog vrućine ne bi narušila njihova kvaliteta i visoki standard. Kako biste nakon kupovine održali svježinu Ferrero Rocher, Pocket Coffee i Mon Chéri pralina pridržavajte se sljedećih preporuka:

  • Izbjegavajte pretjerane promjene temperature tijekom transporta i skladištenja proizvoda. Dugo izlaganje temperaturama iznad 22°C može oštetiti strukturu i okus proizvoda.
  • Omiljene Ferrero čokoladne praline čuvajte daleko od namirnica s intenzivnim mirisom jer mogu utjecati na okus proizvoda.
  • Ferrero čokoladne praline čuvajte na hladnom i suhom mjestu (18° – 22°C). Temperature ispod 16°C ne utječu na kvalitetu proizvoda, ali mogu umanjiti percepciju okusa i mirisa sastojaka. Omiljene čokoladne praline nemojte držati na hladnom mjestu jer niske temperature mogu utjecati na prepoznatljivi okus.
  • Čuvajte proizvod daleko od izvora topline (pećnice, tostera, roštilja, blagajna, hladnjaka, vrućeg zraka, radijatora) i daleko od izravnog sunčevog svjetla (prozora – halogenih reflektora). Ovisno o količini izloženosti, može utjecati na kvalitetu proizvoda.
  • Preporučljivo je izbjegavati izlaganje proizvoda vlazi koja prelazi 60%  jer može promijeniti izgled i okus proizvoda.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori