U Rovinju je otvoren brunch bar u kojem doručak traje do popodneva

Rovinj je prije nekoliko dana dobio novo mjesto za sve one koji dan ne započinju bez onog najvažnijeg obroka – doručka. Riječ je zapravo o breakfast & brunch restoranu nazvanom Extraveganza breakfast club, u kojem svaki dan od 7 do 14 sati možete uživati u ukusnim zalogajima, bez obzira jeste li ranoranioc ili u doručku volite uživati satima (pogotovo ako ste u Rovinju na godišnjem).

Extraveganza breakfast club

Kako možete iščitati iz samog naziva, radi se o vegetarijanskom restoranu čiji je koncept ‘from farm to table’.

Jelovnik je podijeljen na tri menija i nekoliko signature jela među kojima su i popularna jaja Benedikt napravljena s malim twistom pa su poslužena na gljivama ili baby špinatu i soudough kruhu s hollandaise umakom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Extraveganza breakfast club (@extraveganza.alldaybreakfast)

Od jela s potpisom možete uživati i u kroasanu s talijanskom kremom pasticcerom i orašastim plodovima, french tostu sa medom, narančama, trešnjama i creme fraiche te američkim palačinkama s twistom.

Meniji se sastoje od zdjele sa žitaricama i voćem, omleta ili avokado tosta te dnevnog iznenađenja. U sklopu svakog menija dobijete specialty kavu, čaj ili svježi sok po izboru.

Extraveganza breakfast club nalazi se na adresi Matije Vlačića Ilirika 22, a sve novosti možete pratiti na njihovom Instagram profilu.

Foto: Instagram

0