Kakva kombinacija! Chefica Ana Grgić Tomić u Esplanadi spaja slasne burgere i šampanjac
Kakva kombinacija! Chefica Ana Grgić Tomić u Esplanadi spaja slasne burgere i šampanjac

Kakva kombinacija! Chefica Ana Grgić Tomić u Esplanadi spaja slasne burgere i šampanjac

Chefica Ana Grgić Tomić podigla je uživanje u burgerima na potpuno novu razinu uz najfinije mjehuriće čistog zadovoljstva. Njezina interpretacija svima omiljenog klasika street fooda dolazi u tri različita okusa pripremljena s odabranim sastojcima koji u spoju s profesionalnom tehnikom pripreme, slasnim domaćim umacima i vrhunskim šampanjcima pozivaju na istinsko gurmansko uživanje.

Classic Esplanade 1925 burger sa sočnom junetinom u hrskavom brioš pecivu s dodatkom cheddar sira uz domaći aioli umak od začinskog bilja i čili krumpiriće pravi je pogodak za ljubitelje klasičnih burgera. S druge strane, Beef × Foie Gras juneći je burger koji dolazi u kombinaciji s finom pečenom guščjom jetrom, domaćim BBQ umakom, ključnim za postizanje bogatstva okusa, a savršeno se spaja s hrskavom salatom, mliječnim pecivom i neizostavnim domaćim pomfritom. Shrimps burger okusima i sastojcima savršeno podsjeća na Mediteran: crvene kozice, hrskava salata, aioli od curryja u kukuruznom muffinu uz čips od batata – ovaj unikatan i poseban burger jednostavno poziva na kušanje. Valja napomenuti da burgeri mogu biti posluženi i u bezglutenskom pecivu.

Esplanada
Esplanada
Esplanada
Esplanada

Esplanada nudi pravi gurmanski doživljaj

Bilo da želite počastiti sebe i društvo ili jednostavno doživjeti luksuz svakodnevnog života, prepustite se ugođaju Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara, slasnim burgerima i selekciji vrhunskih francuskih šampanjaca Veueve Clicqout – Brut, Rosé, La Grande Dame 2008 ili premium izdanju šampanjca Veuve Clicquot Vintage 2002., koje dolazi u posebnoj magnum boci povodom obilježavanja 250. obljetnice postojanja. Šampanjska kuća Veuve Clicquot Ponsardin osnovana davne 1772. godine ističe se svojom izvrsnošću i inovacijama u proizvodnji i prezentaciji šampanjaca. Kultna žuta etiketa odmah privlači pažnju, a njezina duga povijest danas je s pravom čini jednom od najprepoznatljivijih u svijetu šampanjaca te je, baš poput hotela Esplanade, sinonim za tradiciju, kao i novitete u ponudi.

Obavezno dodajte ovaj gurmanski doživljaj na svoju to-do listu ove zime u Zagrebu. Prepustite se trenutku, sočnim i hrskavim okusima, uživanju u burgerima, profinjenim mjehurićima i odličnoj atmosferi Esplanade Bara te osvježite svoju svakodnevicu.

Esplanada
Esplanada
Esplanada

O Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru

Uz spomenutu ponudu, u Esplanade Baru možete svakodnevno uživati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti uz odlične koktele, kao i LABV koktele koje potpisuje Vjenceslav Madić Master Kishoni, a tu su i birana žestoka pića, vrhunska vina i craft piva. U ponudi je i odlična kava Illy s odabranim dodacima, potom selekcija čajeva Ronnefeldt, kao i prepoznatljiv Popodnevni čaj koji dolazi sa selekcijom finih zalogaja i slastica posluženih na etažeru za dvoje. Osvježiti se možete i uz cijeđene i hladno tiješnjene sokove. Uz burgere, Esplanada u ponudi ima i poznate štrukle. Nepce možete nagraditi tatarskim biftekom, croissant sendvičem s lososom ili Club sendvičem, kao i poznatom Cezar salatom, slasnim rižotom te juhom od graška i mente. Esplanada u ponudi ima i slastice čiji popis se mijenja ovisno o sezoni.

Joie de vivre u najboljem formatu – svaki dan do 2 sata ujutro

Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar savršeno je odredište za dnevni i zajamčeno dobar večernji izlazak s društvom, a uz odličnu atmosferu i interijer po uzoru na poznate svjetske barove, Esplanade Bar nudi jedinstveni pogled na grad i poseban doživljaj terase Oleander. Esplanade Bar otvoren je svakog dana od 8:30 do 2:00 sata ujutro. Rezervacije stolova za Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar primaju se telefonom na 01 45 666 33. Više informacija potražite na internetskoj stranici www.esplanade1925.hr ili pratite stranice na Facebooku i Instagramu za novosti i posebne promotivne ponude.

Esplanada
Esplanada

Foto: PR

Učitati još
Zatvori