Dva noviteta zagrebačkih pekarnica: Ne možemo se odlučiti jesmo li za slatki ili slani
Dva noviteta zagrebačkih pekarnica: Ne možemo se odlučiti jesmo li za slatki ili slani

Dva noviteta zagrebačkih pekarnica: Ne možemo se odlučiti jesmo li za slatki ili slani

Nije tajna da volimo zaviriti u ponudu zagrebačkih craft pekarnica i isprobavati nove proizvode, diviti se njihovom umijeću, okusima i uživati u raznim proizvodima. Među najzanimljivijim imenima pekarske scene u Zagrebu izdvajaju se Bread Club i Kukuriku, dvije pekarnice koje iz dana u dan osvajaju ljubitelje kruha i peciva svojim autentičnim pristupom i vrhunskom kvalitetom.

Sourdough kruh, focaccie, kroasani i cruffini te brojne druge delicije iz njihovih pećnica već su stekle kultni status u gradu. Njihovi proizvodi često uključuju sezonske sastojke, a ovih su nas dana iz obje pekarnice iznenadili vijestima o novim proizvodima!

Bread Club: Mortadella u najboljem izdanju

U ovoj kombinaciji glavni je zvjezdani sastojak mortadella, a prati je umak od zelene masline, kiseli krastavci, maslinovo ulje i gauda sir. Bogato, puno okusa i jednostavno neodoljivo.

Kukuriku: CookieRiki

Ako ste se ikada pitali o čemu Snickers sanja kada zaspi – odgovor je CookieRiki! Čokolada, kikiriki, slani karamel s pralineom od kikirikija i cvijet soli čine desert kojem je teško odoljeti. Izgleda savršeno, a poprilično smo sigurni da je i okus upravo takav!

Foto: Dupe photos, Instagram

Učitati još
Zatvori