Kućni party: iznenadite prijatelje craft koktelom

Kućni party: iznenadite
prijatelje craft koktelom

Kultura miksologije ili pripravljanja koktela popularizirana je davne 1862. kada je izdana prva knjiga recepata koktela The Bartender’s Guide, poznatog američkog miksologa Jerryja Thomasa. Danas je miksologija postala umjetnost, a koktel omiljeno piće za after-work party ili kao savršeni dodatak zabavi u domaćoj atmosferi. U koktele se danas dodaje dehidrirano voće, prirodni sokovi i obavezno svoj osobni touch, koji svakom piću daje originalnu notu.  

Napravite sami vrhunske koktele s Jamnicom Botanicom 

Jamnica Botanica, već svima znano blago gazirano piće na bazi mineralne vode, voća i aromatičnog bilja, promovira filozofiju natural indulgence, odnosno uživanja bez grižnje savjesti, stavljajući naglasak na prirodne proizvode bez dodanog šećera. Da bi uživanje bilo potpuno, uz pomoć Marina Nekića, najnagrađivanijeg hrvatskog barmena i miksologa, osmišljena su dva neodoljiva craft koktela – Jamnica Botanica Lemon Mojito i Jamnica Botanica Orange&Gin

Jamnica Botanica Lemon Mojito

Sad je prava prilika za tematsku večer u vašem domu 

Odvažite se na kreativno putovanje s ukućanima i prijateljima i napravite DIY craft koktel. Poigrajte se okusima i mirisima, kao i inovativnim dodacima. Otkrijte nježne biljne arome dva neodoljiva okusa Jamnice Botanice, limun menta i naranča pelin u kombinaciji s omiljenim pićem. U udobnosti svojeg doma prepoznajte miksologa u sebi i oduševite prijatelje novom vještinom. 

Video recepte koktela možete pronaći na linku.  

Jamnica Botanica Orange&Gin

Foto: PR

Učitati još
Zatvori