Double Down – nova ideja burgera dolazi iz KFC-a

Double Down – nova ideja
burgera dolazi iz KFC-a

kfc

Novi, drugačiji i revolucionarni burger konačno je stigao u Hrvatsku kako bi ljubiteljima svježe pripremljene KFC piletine omogućio dupli užitak. KFC predstavlja Double Down sendvič koji donosi transformaciju osnovnih sastojaka burgera te izaziva tradicionalnu recepturu s revolucionarnom zamjenom KFC piletine umjesto peciva kako bi se još bolje istaknuo okus piletine koja je samo u KFC-u pripremljena s tajnom recepturom 11 začina.

Double Down

Nakon što su ga isprobali KFC fanovi diljem svijeta u Singapuru, SAD-u, Kanadi i Japanu te u svega nekoliko europskih zemalja, KFC Hrvatska će biti među prvim europskim zemljama nakon Njemačke i Velike Britanije koja će imati ovaj revolucionarni sendvič u ponudi.

Double Down donosi dvostruki užitak ručno pripremljenog pilećeg mesa iz provjerenog uzgoja pripremljenog neposredno prije posluživanja i garancija je prepoznate KFC kvalitete. Sendvič se sastoji se od hrskave slanine, cheddar sira, majoneze i BBQ umaka koji su složeni u sendvič između dva ukusno pripremljena komada piletine. Bit će dostupan od 20. ožujka u svim KFC restoranima kao sendvič, u meniju s velikim krumpirićima i pićem te u box izdanju s dodatkom 5 Hot Wings-a.

Za više informacija posjetite službenu KFC stranicu, Facebook i Instagram.

Učitati još
Zatvori