U omiljenom pivu uživajte i kod kuće – ove craft pivovare imaju dostavu

U omiljenom pivu uživajte i kod kuće –
ove craft pivovare imaju dostavu

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite prošlog tjedna donio odluku o zatvaranju svih ugostiteljskih objekata kako bi se smanjilo širenje koronavirusa, mnogi restorani, slastičarnice, pizzerije i street food barovi uveli su izvanrednu dostavu svojih proizvoda. Baš poput njih, i mnoge su domaće craft pivovare uvele dostavu piva kako bi svi pivopije u sigurnosti svog doma mogli uživati u svom omiljenom piću.

U nastavku donosimo popis pivovara koje su uvele dostavu, kao i informacije o tome kako možete izvršiti narudžbu te u kojem vremenskom periodu dostavljaju na vaša vrata.

Pivovara Medvedgrad

Pivovara Medvedgrad osigurala je svim pivoljupcima dostavu piva svaki dan na području Zagreba. Narudžbe su moguće od 11 do 21 sat putem aplikacije Wolt, a dostava piva, ali i njihove hrane, vrši se iz pivnica na Ilici, pivnice Mali medo te Fakin craft bara.

Pivovara Daruvar

Pivovara Daruvar je omogućila online kupnju i dostavu na kućnu adresu ABE, IPE, STOUTA, BONNERA i novog specijala DA piva. Minimalna narudžba je paket od 12 boca. Dostava je moguća na području Zagreba, Daruvara, Pakraca, Lipika i okolice, Nove Gradiške, Novske i okolice, Virovitice, Bjelovara, te Zaboka i okolice. Za paket možete odabrati mix navedenih piva. Sve što trebate napraviti je narudžbu poslati na e-mail prodaja@pivovara-daruvar.hr i uplatiti iznos na račun koji će vam stići na e-mail.

The Garden Brewery

Online trgovina pivovare The Garden Brewery i dalje dostavlja svježe limenke piva izravno u vaš dom. U asortiman su dodali mješovite kutije poput Core Selectiona i Sour Selectona, uz obnovljene zalihe favorita poput Milkshake IPA i Pale Ale. Diljem Hrvatske The Garden Brewery nudi besplatnu dostavu u roku od 1 do 2 radna dana od podnošenja narudžbe. Pokrenuli su i newsletter Beer News na koji se možete prijaviti kako biste doznali sve o predstojećim virtualnim premijerama piva, a dobit ćete i kod za 15% popusta koji možete iskoristiti na idućoj narudžbi. Sve informacije pronađite ovdje.

Pivionica

Pivo iz zagrebačke Pivionice možete naručiti pozivom na broj 091/405-1305 ili mailom info@pivionica.hr.Narudžbe s dostavom su također moguće na: beershop.hr, Vrutak webshop, Harat’s Beer Boutique Zagreb i narudzbe@pomalo.life.

Hotch Potch

Hotch Potch svoje pivo dostavlja na području Zagreba, Splita i Dubrovnika. Za sve dodatne informacije i narudžbe možete nazvati brojeve 091/2432-007 i 099/ 614-6999, kontaktirati ih na Instagramu ili poslati mail: narudzbe@pomalo.life.

Zmajska pivovara

Zmajska pivovara je organizirala dostavu piva na dva načina:

  • Online preko spicydays.com
  • Način plaćanja: bankovnom uplatom ili paypal servisom (bez opcije plaćanja pouzećem). Ovaj tip narudžbe vrijedi samo za grad Zagreb, minimalna narudžba je 1 karton (24 x 0,33l boce) odabranog piva.
  • Na brojeve telefona 091/2277-404 (Darjan) i 091/6146-999 (Ivana), Gastro shop Pomalo ili na e-mail adrese darjan@zmajskapivovara.hr i narudzbe@pomalo.life.
  • Ovaj tip narudžbe vrijedi za gradove Zagreb, Split i Dubrovnik. Minimalna narudžba je u iznosu od 100kn i moguće je napraviti mix karton.

Narudžbe se zaprimaju radnim danom od 8-16 sati, a sve narudžbe zaprimljene do 12 sati dostavljaju se isti dan.

Varionica

Varionica je organizirala dostavu piva diljem Hrvatske uz bezkontaktnu naplatu. Direktne narudžbe zaprimaju radnim danom između 08 i 16 sati na senka@varionica.com i broj 091/620-4481. Minimalna narudžba je 24 boce.

Pivo možete naručiti i putem Gastro shopa Pomalo koji vrše dostavu na području Zagreba, Splita i Dubrovnika uz minimalnu narudžbu od 10 boca, a Spicy days i Bazzar.hr šalju kartone i poklon kutije diljem Hrvatske. Minimalna narudžba je 24 boce.

Brewshop.hr

Svi pivari sirovine za svoje pivo mogu naručiti putem Brewshopa. Dostava se radi isključivo putem DPD-a. Prema novom protokolu DPD-a, predaja paketa se vrši isključivo na otvorenom ili na sigurno mjesto, bez fizičkog kontakta. Dok traju posebne mjere, plaćanje pouzećem više nije moguće jer se ne može osigurati preuzimanje bez fizičkog kontakta.

Crafters Brewery

Crafters pivovara iz Leprovice je u ovim izvanrednim uvjetima pokrenula akciju besplatne dostave Crafters piva na području Zagreba i okolice. Besplatno dostavljaju svoje pivo u boci u kutijama od 24 komada. Minimalna narudžba je kutija piva (24 komada). Narudžbe zaprimaju telefonom: 099/2302-007, e-poštom prodaja@crafters.hr ili putem Facebooka svaki dan do 13:00 za dostavu isti dan. Dostava je besplatna na području gradova: Zagreb, Zaprešić, Samobor, Velika Gorica, Dugo selo, Sv. Ivan Zelina, Vrbovec i Ivanić Grad.


Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori