Došli su novi okusi zanatskog sladoleda koji su nas oduševili
Došli su novi okusi zanatskog sladoleda koji su nas oduševili

Došli su novi okusi zanatskog
sladoleda koji su nas oduševili

Postoji nekoliko aktivnosti koje nas posebno vesele kada su temperature visoke, ma o kojem mjestu i vremenu se radi. Aktivnosti koji se trebaju posebno kvalitetno odraditi. Naravno ovdje mislimo na – sladoled! 

Za dobar sladoled treba uzeti vremena i baš zato je Torterie Macaron zanatski sladoled pripremljen s puno pažnje. Vješti zanatlije paze na svaki detalj, kvalitetne sastojke i koncept zanatskog sladoleda tijekom cijele proizvodnje, što stvara posebno slatku razinu užitka.

Receptura ručno rađenih premium sladoleda razvija se i usavršava već nekoliko godina, a kako bi razina užitka bila još veća, Torterie Macaron je proširio ponudu sladoleda dostupnih diljem Hrvatske. 

Posebni okusi zanataskog sladoleda

Novi okus Nutellissimo oda je omiljenoj torti Torterie slatkoljubaca, a Pino Pinguino sasvim je novi okus koji će vas instant vratiti u djetinjstvo. Mango i malina okusom vode na tropsku plažu, a Jogurt borovnica osvježit će i najvruće dane. Užitak će biti potpun i za one vjerne klasiku – Čokoladi, koja savršeno ide u kombinaciji s voćnim favoritom – Jagodom.

Prošle godine puno se pričalo o okusu Mozart, zaista simfoniji čokolade i pistacije, ali i Pistacija je sama po sebi vrhunac za sve koji su ga probali.

Kako vas želja za s……… ne bi uhvatila nespremne, okružite se omiljenim okusima i osigurajte slatko osvježenje za vruće, ljetne dane.

Pronađite sve okuse na Torterie Macaron webshopu i na području Zagreba dolaze do vas za samo dva dana! Za one koji se nalazite van Zagreba, ove slatke kutije od 500 ml, čekaju vas u Super Konzum i Kaufland trgovinama. 

Iako je ljeto posebno slatko doba za rashladiti se sladoledom, Torterie Macaron vjeruje da sladoled godi u svakoj sezoni. Tijekom cijele godine ih možete isprobati u Torterie Macaron slastičarnama po cijelom Zagrebu, od zapada do istoka, a tijekom ljeta i u odabranim Leggiero barovima.

Učitati još
Zatvori