Jedva čekamo probati Dorinu s čvarcima

Jedva čekamo probati Dorinu
s čvarcima

Kada je Kraš za 1. april na svojim društvenim mrežama objavio da je izbacio novu Dorina čokoladu s čvarcima, izazvali su pravu pomutnju. Neki su shvatili kako je riječ o šali, a neki su ipak ovu čokoladu tražili po trgovinama, zvali i slali upite kako do nje.

S obzirom na to da je prvoaprilski post dosegnuo potpuno neočekivan boom, bilo je puno interesa, iz Kraša su odlučili zasukati rukave i bacit se na posao. Prošlo je manje od mjesec dana, a nova Dorina čvarak već je proizvedena!

Kako do Dorine s čvarcima?

Zabavna šala tako je ovih dana pretvorena u poslasticu, a Dorina čvarak biti će limitirana serija čokolada. Svi oni znatiželjni, svi ljubitelji slatko-slanih kombinacija, a naravno i svi ljubitelji čvaraka, svoj će primjerak moći kupiti od subote, 30. travnja u Kraš Choco&cafeu na Trgu.

Andrea Andrassy provjerila je li čokolada u proizvodnji

Dorina je poznata po zabavnim kombinacijama okusa, kako slatkim tako i slanim, ali vijest o spoju čokolade i čvaraka zaista nismo očekivali. Za sve one koji su još sumnjičavi oko postojanja ove čokolade, Andrea Andrassy je posjetila Kraš i provjerila je li ova čokolada još jednom šala. Zavirila je u proizvodnju i uvjerila se da je ova čokolada već u proizvodnji, a osim toga otkrila nam je da je okus fenomenalan!

Foto: PR, Instagram

Preporuka

Zatvori