Prva hrvatska pizzerija Domino’s uskoro otvara vrata u Zagrebu

Za Domino’s Pizzu sigurno ste čuli. Riječ je o najpoznatijem i najvećem pizza lancu na svijetu koji je osnovan 1960. godine u Michiganu, a koji danas broji više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja na svijetu.

U veljači nas je razveselila vijest da ćemo i mi uskoro moći uživati u ukusnim Domino’s pizzama jer se u proljeće otvara prva Domino’s poslovnica u Hrvatskoj. Proljeće je došlo i prošlo, a izgleda da je pandemija koronavirusa otvorenje pizzerije koje se očekivalo u travnju ili svibnju u Zagrebu.

Međutim, čini se da nećemo morati još dugo čekati da probamo najpoznatiju pizzu na svijetu. Naime, u prostoru na adresi Kneza Mislava 1, gdje će biti smještena prva Domino’s pizzerija, upravo preuređuju interijer, piše Kult Plave Kamenice.

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 

A post shared by Domino’s Pizza (@dominos) on

Pizze će se pripremati na licu mjesta, što znači da će se ispred gostiju mijesiti tijesto i slagati sastojci. Osim kvalitete, ključ uspjeha Domino’s Pizze je i brzina dostave koja će biti do maksimalno 30 minuta.

Većina sastojaka nabavlja se od stranih dobavljača jer je Domino’s vrlo rigorozan oko kvalitete i zahtjeva certifikata, istaknuo je još u veljači za Poslovni dnevnik Mihael Sviben iz tvrtke All about pizza, koja je zaslužna za dolazak ovog brenda u Hrvatsku. Dodao je tada kako se nadaju da će se na trenutnoj listi na kojoj se nalazi i nekoliko domaćih dobavljača, uskoro naći još njih.

Foto: Instagram

1