Domino’s, najveći svjetski pizza lanac, uskoro otvara prvu poslovnicu u Hrvatskoj

Za Domino’s Pizzu sigurno ste čuli. Riječ je o najpoznatijem i najvećem pizza lancu na svijetu koji je osnovan 1960. godine u Michiganu, a koji danas broji više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja na svijetu.

Vijest koja nas je danas razveselila jest da ćemo i mi uskoro moći uživati u ukusnim Domino’s pizzama jer na proljeće otvaraju svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj, za što je zaslužna tvrtka All about pizza, odnosno Mihael Sviben i Nils David Gornall, piše Poslovni dnevnik.

Prva Domino’s poslovnica bit će u Zagrebu, u Ulici kneza Mislava preko puta hotela Sheratona, a otvorenje se očekuje u travnju ili svibnju. Do kraja godine trebala bi biti otvorena još jedna poslovnica u Zagrebu, a u planu je nastavak širenja po Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domino’s Pizza (@dominos) on

Pizze će se pripremati na licu mjesta, što znači da će se ispred gostiju mijesiti tijesto i slagati sastojci. Osim kvalitete, ključ uspjeha Domino’s Pizze je i brzina dostave koja će biti do maksimalno 30 minuta. Većina sastojaka nabavlja se od stranih dobavljača jer je, kako kaže Sviben, Domino’s vrlo rigorozan oko kvalitete i zahtjeva certifikata, ali nadaju se da će se na trenutnoj listi na kojoj se nalazi i nekoliko domaćih dobavljača, uskoro naći još njih.

Foto: Instagram

0