Uje je na tržište upravo izbacilo liniju zdravih grickalica kojima prati najnovije svjetske trendove

Uje je na tržište upravo izbacilo liniju zdravih grickalica kojima prati najnovije svjetske trendove

Uje ponovno prati svjetske trendove. Nakon što je prije petnaestak godina svojim lancem oleoteka promijenilo landscape turističke gastro ponude i de facto kreiralo destination retail ponudu na našoj obali, Uje nastavlja razvijati nove kanale prodaje.

Na tržištu se ovih dana pojavila linija proizvoda Uje selection koja se odmah može pronaći u Konzumu gdje je čitava linija proizvoda zastupljena u njihovoj flagship trgovini u Radničkoj ulici. Pored Konzuma Uje selection uskoro će se moći nabaviti i na Ininim i Petrolovim benzinskim postajama, u drugim trgovačkim lancima, na Uje webu i trgovinama.

U novoj liniji proizvoda najznačajnije mjesto zauzimaju senzacionalno ukusni krekeri bez ikakvih dodatnih aditiva. Krekeri dolaze u nekoliko različitih pakiranja i okusa. Krekeri sa sezamom i suncokretom, krekeri s medom i ružmarinom i oni sa crnim maslinama čine okosnicu ponude, a za intolerantne na gluten tu su i krekeri bez glutena.

Svi ovi okusi mogu se pronaći i u manjim vrećicama koja se pak nalaze u kombo pakiranjima u kombinaciji s nekim od namaza. Kombo pakiranja zamišljena su kao healty snack koji će količinom, cijenom i sadržajem zadovoljiti potrebe suvremenog potrošača.

Ponuda namaza, kažu nam iz Uja, čitavo će se vrijeme širiti, a za sada je tu namaz od humusa, zatim zelenih i crnih maslina, šalša, ljuta šalša, namaz od batata i zelene masline. Neki od ovih namaza mogu se kupiti pojedinačno, a šalša, humus i zelena masline dolaze u zajedničkom pakiranju s krekerima ili taralinima.

Uje selection linija nastavak je razvoja Uja u segmentu zdravih grickalica koji je započet suradnjom s avio kompanijama. Osim Croatia Airlinesa Uje opskrbljuje još nekoliko manjih charter tvrtki, a tijekom ove godine očekuju početak suradnje s nekoliko renomiranih zračnih prijevoznika.

Uje je osim lanca oleoteka Uje i istoimenih proizvoda također vlasnik brandova Nona koji u ponudi ima slatke i slane namaze i maslinovog ulja Brachia koji su već dugi niz godina uspješno zastupljeni na policama trgovačkih lanaca i osobito su dobro pozicionirani.

Foto: Uje

Preporuka

Zatvori