Isprobali smo novu talijansku kavu romantičnog izgleda i odličnog okusa

Isprobali smo novu talijansku kavu
romantičnog izgleda i odličnog okusa

Nezamjenjive svakodnevne rituale volimo provoditi uz šalicu toplog i aromatičnog napitka. Kava za jutro, kava za druženje, kava za energiju, kava za romantiku, kava za onaj savršeni trenutak potpunog prepuštanja i uživanja u životu. Velika je to odgovornost za jedan napitak i zato je pametno birati kvalitetno. Upravo takva, kvalitetna, zrnca predstavlja Diemme. Kažu, ovo je kava za istinske kavoljupce sa stavom, a mi dodajemo i s dobrom pričom.

Sve je krenulo u Padovi davne 1927. godine kada je otvorena mala obiteljska pržionica u vlasništvu obitelji Dubbini. Danas je to jedna od povijesnih talijanskih pržionica kave, a Diemme se i dalje uspješno razvija pod budnim okom treće generacije iste obitelji. Zahvaljujući iznimnoj strasti prema kavi i svemu što ona predstavlja, od male obiteljske pržionice tijekom godina došli su do modernog industrijskog kompleksa vrijednog divljenja, a njihova kava ne prestaje pružati užitak svakom nepcu željnom uzbuđenja. Danas je Diemme kava prisutna u više od 45 zemalja svijeta, a sada je dostupna i na našem tržištu.

Iz Diemme pržionice dolazi raznolikost koji će zadovoljiti svakoga, bilo da se radi o osobnim potrebama, ili potrebama ugostitelja… Riječ je o pažljivo biranim zrnima 100% Arabica kave – koja jamče vrhunsko iskustvo ispijanja omiljenog napitka.

Bogata selekcija kave u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe

Nama među dražima je njihova posebna liniju za domaćinstvo-  Blu‘- mljevena kava, kava u zrnu i kava za moku te ‘Bianco‘ – bez kofeina.  Tu je još i L’ espresso perfetto‘ linija s posebno biranim sortama kave u kapsulama kompatibilnim s Nespresso aparatima.

Onima avanturističkog duha namijenjena je linija kave  ‘I Viaggi‘ – s mljevenom kavom za sve namjene i biorazgradivim kapsulama kompatibilnim za Nespresso aparate: za sve one koji se žele otisnuti na posebno aromatično putovanje u šalici kave. Za istinske poznavatelje koji ritual kave shvaćaju posebno ozbiljno, a svaku svoju kavu vole pripremiti sa svježe mljevenom kavom tu su Gli Speciali, najfinije selekcije 100% arabica kave u zrnu.

Svi se slažemo da kava nije samo napitak. Ona je mnogo više od toga. U šalici kave nalazi se cijeli svijet: kulture koje se susreću, miris i egzotičnost čudesnih mjesta, povijest, umjetnost i putovanja. Diemme istražuje svijet kave i sve njezine aspekte. Vodi nas na hedonističko putovanje, širi kulturu ispijanja i pruža jedinstven osjećaj uživanja u vrhunskoj talijanskoj kavi.

Diemme kavu smo pronašli na Nikas web shopu, a ubrzo će se naći i na policama omiljenih dućana. Njihov espresso se već može pronaći u ponudi poznatih restorana, caffe barova i hotela.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori