Ako kod kuće želite napraviti vrhunski sourdough kruh, sada to možete bez puno napora
Ako kod kuće želite napraviti vrhunski sourdough kruh, sada to možete bez puno napora

Ako kod kuće želite napraviti vrhunski sourdough kruh, sada to možete bez puno napora

Svi znamo koliko je kruh važan – dio je naše tradicije i rituala, više od hrane, i uvijek pri ruci kad nam  treba brz i ukusan zalogaj. A jeste li već čuli za fantastično rješenje koje će vašu kuću ispuniti mirisom svježeg, domaćeg kruha?

Naime, znamo da tradicionalnu pripremu kruha nije lako uklopiti u današnji tempo života, stoga vam predstavljamo di-go inovaciju – najbrži put do svježe pekarske čarolije kod kuće. Nekad je priprema kruha zahtijevala puno truda i čekanja. Sada, uz di-go, sve je to prošlost. Samo dodajte vodu, upotrijebite malo mašte i gotovo! Bez nereda i bez stresa, samo čista pekarska čarolija kod kuće. I što je najbolje – s mješavinama za pripremu kruha di-go, vi ste pravi chef bez ikakvog napora. Di-gov tim stručnjaka i nutricionista razvio je vegansku formulu, stvorivši zdrav obrok koji je dostupan svima.

Gotova mješavina za mediteranski kruh i pizzu_di-go
Gotova mješavina za mediteranski kruh i pizzu

Uz nove di-go gotove mješavine za kruh, u samo tri koraka – uspi, promiješaj, ispeci – možete uživati u savršenom domaćem kruhu čak i do pet dana. S mješavinama za kruh di-go čarolija nastupa bez čekanja, dok je okus tradicije postojan zahvaljujući autentičnom kiselom tijestu. S di-go mješavinama za brzu i jednostavnu pripremu kruha možete napraviti vrhunski sourdough kruh koji se okusom ravnopravno natječe i s najboljim craft pekarnicama. Zamislite samo – savršen kruh i druga dizana tijesta bez imalo napora, za samo 60 minuta. Uživanje u svježem kruhu nikad nije bilo lakše: upoznajte mješavine za kruh di-go, vašeg novog saveznika.

Mješavine di-go donose i raznolikost. Bez obzira na to jeste li ljubitelj finog domaćeg kruha, žudite li za okusom multigrain kruha ili sanjarite o mediteranskim notama, di-go ima sve za vas. Vrećica suhog kvasca od 7 grama u svakom pakiranju jamči savršeno dizano tijesto svaki put.

Gotova mješavina za multigrain kruh_di-go
Gotova mješavina za multigrain kruh

Želiš li iznenaditi prijatelje druženjem ili večerom?

Zamislite svoju smočnicu pretvorenu u tajno oružje za ukusne trenutke. Bez obzira na dan u tjednu, svaki trenutak je prilika za jednostavnu i brzu pripremu. Di-go je vaš vjerni saveznik za sve prigode, čineći svaki zalogaj pravim užitkom.

Di-go kruh je odličan u kombinaciji s omiljenim namazima i dodacima. Isprobajte ga sa sirnim ili čokoladnim namazom, mesnim ili veganskim paštetama te klasičnom kombinacijom maslaca i džema. Svaki zalogaj donosi bogatstvo okusa i tekstura koje će zadovoljiti vaše nepce.

Dakle, jeste li spremni za brzu, jednostavnu i ukusnu kulinarsku avanturu? Di-go je tu da vas odvede na putovanje bez napora, na kojem će svaki zalogaj donijeti čaroliju okusa. Vaš svježi kruh čeka da bude otkriven!

Prepoznatljiv po dugotrajnoj kvaliteti, koju cijene ne samo hrvatski, nego potrošači u cijeloj regiji, brend di-go već je više od četrdeset godina sinonim za postojanost, kvalitetu i povjerenje, kako kod domaćica tako i kod profesionalnih pekara.

Gotova mješavina za fini domaći kruh_di-go
Gotova mješavina za fini domaći kruh

Foto: di-go, Pexels

Učitati još
Zatvori