Divna slastičarna koja će ispuniti sve slatke blagdanske želje

Rijeka je svoju gastronomsku scenu obogatila još jednim slatkim konceptom koji će osvojiti ljubitelje kolača i torti. Ako se nađete u blizini, obavezno posjetite slastičarnu Deserti Duo u kojoj pastry chefica Elena Shkunnikova stvara prava mala remek djela. Sladokusci će na prvi pogled uočiti divnu estetiku svakog kolača iza one strane izloga. Deserti Duo donose harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna.  Zbog kompleksnosti izrade kolača i činjenice da chefica sve izrađuje sama, koncept poslovanja je malo drugačiji od klasične slastičarne. Gastronomski klasici poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama manga, marakuje i intrigirajućih toplih začina. U nastavku zavirite u slatki svijet deserata iz kojeg zasigurno nećete izići gladni.

Neodoljivi Deserti Duo

Baš kao svaka priča o uspjehu i ova je pokrenuta s puno ljubavi, pažnje i ponajprije strasti prema slatkom. Na pokretanje projekta Deserti Duo, pastry cheficu Elenu Shkunnikovu primarno je potaknula ljubav prema slasticama koju je željela podijeliti i sa širom publikom. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u prehrambenoj industriji  i želji za stvaranjem jedinstvenog brenda omogućili su joj da se uputi u poduzetničke vode i ostvari svoje snove. Elena naime, sama izrađuje slastice s posebnim naglaskom na samo najkvalitetnije namirnice. Nadolazeći praznici su vrijeme obiteljskih okupljanja i druženja s najmilijima, a božićna trpeza nezamisliva je bez kolača. Deserti Duo ispunit će sve želje i uljepšati svojim kreacijama raskošan blagdanski stol.

Slatki svijet kolača i torti

Deserti Duo uvode vas u slatki svijet deserata koji su pripremljeni od najboljih prirodnih sastojaka, a ništa nije prepušteno slučaju. Neodoljivi okusi belgijske čokolade, slatkog vrhnja, svježeg voćnog pirea te mliječnih proizvoda čekaju vas u pažljivo izrađenim kolačima i tortama. Ali priča ovdje ne staje, jer Elena se odmakla od koncepta slastičarne koja u ponudi ima što i svaka druga. Neobični spojevi okusa i najkvalitetniji sastojci u sofisticiranom i suvremenom ruhu su ono što Deserti Duo imaju u ponudi, a upravo ih to čini jedinstvenim i neponovljivim. Kolače i torte je trenutno moguće naručiti preko maila desertiduo@gmail.com barem dva tjedna unaprijed. No, uskoro će biti dostupna i web stranica s više detalja, a do tada ih pratite na službenom Facebook i Instagram profilu.

Foto: Desert Duo

0