Depresso Cafe cool kafić u kojem jutarnja depresija ne postoji

@depressocafe

Dubai je postao vrlo pristupačna turistička destinacija, a i jedna od omiljenih za putnike iz cijelog svijeta. Pješčane plaže, zlaćani zalasci sunca i nezamislive pustinjske vrućine privlače putoholičare u svako doba godine. S obzirom na prenapučenost grada kako turistima tako i iseljenicima koji tamo rade, potraga za novitetima i zabavom iz dana u dan raste. Nacija koja je poznata po ispijanju neumjerenih količina kave, baš kao i mi upravo su Emiraćani. Depresso Cafe omiljena je jutarnja stanica na putu do posla za sve one koji ne vole jutra, buđenje niti čekanje u gužvi.

Depresso Cafe za jutro bez depresije

@depressocafe

Niti jedan istinski kavoljubac ne može zamisliti jutro bez dobre šalice kave. U Dubaiju su većinu godine temperature iznadprosječne, barem za naše standarde. Ljeti se popnu i do šezdeset stupnjeva, stoga je ledena kava savršen kompromis ako želite izbjeći vrući kofeinski napitak. Depresso Cafe osmislili su kao mjesto koje će privlačiti sve zaljubljenike u fotkanje za Instagram. Take out šalice za kavu ispisane su raznim šaljivim i upečatljivim natpisima.

@depressocafe
@depressocafe

Ako vam je potrebno nešto slatko – na vrhu ćete dobiti i hladnu krafnu. Osim hladnih i toplih kava u ponudi su i one s egzotičnim okusima. Uz jutarnju kavu ide i doručak, no čak i on slijedi recepte koji uključuju note kofeina. Žitne pahuljice u kremastom jogurtu s okusom kave, fritule s kardamomom i palačinke savršeno se slažu uz omiljeni napitak. Nama se jako sviđa i sigurno ćemo ga posjetiti, a vama?

@depressocafe
@depressocafe
@depressocafe

Foto: Instagram (@depressocafe)

0