Zdravi napitci neodoljivih okusa bez kojih ne možemo zamisliti doručak ili jutarnju kavu

Briga o vlastitom zdravlju, fizička aktivnost te unutarnji mir i blagostanje nezaobilazne su teme današnjice, a zdrava i uravnotežena prehrana te izbor kvalitetnih namirnica važniji su no ikada. Zdravi životni stil, kao i plant based prehrambeni proizvodi bez dodanih šećera ono su što moderni potrošači traže. A upravo takav proizvod dolazi iz Vindije – DAR 100% biljni napitci rezultat su dugogodišnje tradicije i rada vrhunskih domaćih stručnjaka koji su osmislili biljne napitke od badema i zobi u četiri različita okusa. Ovaj biljni napitak jedinstvene recepture ne sadrži dodane šećere i laktozu, a dolazi u posebno osmišljenoj ekološkoj ambalaži koja čuva prirodu i u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj.

Izaberi svoj DAR prirode – četiri različita okusa po mjeri svakoga

DAR biljni napitak od neprženih badema nježnog je i neodoljivog okusa te pruža potpunu senzaciju okusa svježih badema. Za one koji vole intenzivnije okuse tu je DAR biljni napitak od blago prženih badema aromatičnog okusa i bez dodanog šećera, a u recepturi sadržava vlakno inulin koje daje neodoljivu punoću okusa.

DAR biljni napitak od zobi je napitak koji nema dodanog šećera već šećeri i sama slatkoća potječu prirodno od osnovne sirovine – zobi, čiji udio u napitku je čak 13,6%. Sladokusce će posebno oduševiti DAR biljni napitak od zobi s okusom čokolade koji je oplemenjen dodatkom prepoznatljivog okusa čokolade i kakaa, prirodan je izbor vlakana te sadrži 17% zobi pružajući bogatiji okus pristupačniji široj grupi potrošača. 

Izaberite svoj DAR prirode i uživajte u svakom trenutku dana, bilo da želite pripremiti nutritivno balansiran doručak, obogatiti svoja najdraža jela i pića ili samo guštati u zdravom i ukusnom napitku.

Foto: PR, Pexels

0