Coca-Cola dolazi u novom limitiranom izdanju

Coca-Cola dolazi u novom
limitiranom izdanju

Omiljen gazirani napitak, planetarno popularna Coca-Cola, povremeno nas iznanadi posebnim limitiranim izdanjima i okusima. Uz dobre stare Coca-Colu Zero Sugar, tu su i Coca-Cole s okusima vanilije, trešnje, postoji i ona s kavom, a najnovije izdanje biti će nešto potpuno neočekivano i drugačije.

Coca-Cola Starlight

Novo izdanje biti će okusa “starlight”, odnosno “svijetlost zvijezda”. Nova Cola crvenkaste je boje, a navodno je kombinacija klasičnog okusa i “daška neočekivanog”. Za razliku od okusa vanilije i trešnje, nikome nije jasno kakav će to zapravo biti okus, pa se fanovi zabavljaju nagađanjem. Neka od zanimljiih nagađanja tako uključuju okuse malinea, čokolade i krekera, marshmallow kolačića i ruma. Iz Coca-Cole su misterij nejasnog okusa razrješili riječima: “…pa, uvjerite se sami!”

Lanskiranje novog izdanja očekuje se idućeg tjedna, točnije 21. veljače, a napitak će izaći u klasičnom i u zero sugar izdanju. Nova “Space Flavored” Cola dolazi u limenkama i plastičnim bocama, a bočice ovog napitka u svemirskom okusu biti će dostupne u Sjevernoj Americi i na odabranim tržištima diljem svijeta, pa se za sada još ne zna hoće li doći i do Hrvatske. Za lansiranje novog napitka udružene su snage s pjevačicom Avom Max. Kupci limenke ili boce moći će skenirati kod i tako otključati privatno koncertno iskustvo s hologramskim nastupom Ave Max.

Osim toga, Coca-Cola je prije nekoliko dana predstavila svoju novu globalnu platformu, Coca-Cola Creations.

Više informacija pratite web stranicu Coca-Cole.

Foto: Coca-Cola

Učitati još
Zatvori