Na Netflix je stigla nova sezona popularnog serijala Chef’s Table – posvećena je samo pizzi
Na Netflix je stigla nova sezona popularnog serijala Chef’s Table – posvećena je samo pizzi

Na Netflix je stigla nova sezona popularnog serijala Chef’s Table – posvećena je samo pizzi

Netflixov dugogodišnji veliki hit, dokumentarni serijal Chef’s Table jedan je od tv sadržaja u kojem uživamo i koji upijamo od samog početka emitiranja, još davne 2015. godine. Gledali smo emisije s najboljim i najimpresivnijim chefovima sa svih strana svijeta; njihove privatne i poslovne priče, uspone i padove te put do slave. Jedna je sezona bila posvećena isključivo slasticama, a najnovija sezona donosi nam svijet mnogima omiljenog jela – pizze.

Chef’s Table: Pizza

Ono po čemu je Chef’s Table od samih početaka poznat su primamljivi kadrovi hrane, od pripreme i namirnica sve do gotovih jela – teško je odoljeti, pa savjetujemo da ne gledate gladni! Novih šest emisija serijala Chef’s Table gledateljima u 45 minuta donose inspirativne priče najboljih pizza diljem svijeta i kreativnih chefova koji stoje iza svake od njih. Prva emisija posvećena je genijalnom Chrisu Biancu, čija je pizzeria u Phoenixu, u Arizoni, po mnogim kritičarima najbolja na svijetu. Chris nas je oduševio pristupom prema svakom sastojku u pizzi, izradom primamljivih mozzarella te generalno svojim putem do uspjeha, od dječaka koji radi u pizzeriji u Bronxu kao dostavljač brašna, pa sve do najvećeg pizza majstora svijeta ispred čije se pizzerije čeka satima.

Gostujući chefovi su i Gabriele Bonci, Ann Kim, Franco Pepe, Yoshihiro Imai i Sarah Minnick, pa vas tako očekuje gastronomsko putovanje od Amerike, preko Italije, sve do Japana. Gostujući chefovi život su velikim dijelom posvetili pizzi, ali na iznimnom nivou; proučavanju svakog sastojka, svih tehnika i metoda, eksperimentiranju s okusima, namirnicama, dok svoje pizze nisu doveli na nivo umjetničkih djela.

 

Ako još niste imali prilike pogledati Chef’s Table: Pizza, u nastavku vam donosimo službeni trailer, a vjerujemo kako ćete se već večeras baciti na gledanje i u jednom mahu pogledati sve epizode!

Foto: Instagram, Youtube

Učitati još
Zatvori